Heti horoszkóp március 5 - 11

2018. március 5.

Ha az időjárásban nem is, de minden másban, tavaszi hétre számíthatunk - változásokra, szinte minden téren. Van, akinek a szerelmi életét kuszálják össze a bolygók, mást váratlan szerencse érhet, vagy új kihívással kell szembesülnie...

Heti horoszkóp március 5 - 11

Kos (Március 21 – Április 19)
Ez nem a legegyszerűbb heted... Ne izgulj, nem kell nagyobb katasztrófáktól tartanod, csak lehet, hogy ezen a héten az árral szemben találhatod magad. Ha úgy érzed, hogy mindenhol csak falba ütközöl, akkor inkább ne harcolj, hanem válaszd a visszavonulást! A hétvégétől új lehetőségek adódhatnak, és egy új, őszinte barátság is elkezdődhet.

Bika (Április 20 – Május 20)
Ezen a héten boldogságra, optimizmusra, új élményekre és új ismeretségekre számíthatsz. Különösen pénzügyi területen járhatsz szerencsével. A hét első pár napját egy bántó pletyka nehezítheti meg, amely rólad vagy valamelyik közeli barátodról szólhat. A hétvégén pedig szerelmi életedben kerülhetsz válaszút elé.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ezen a héten legyél nagyon elővigyázatos a pénzügyeiddel kapcsolatban. A hét elején vegyél vissza a munkahelyi pörgésből. A hét közepén pedig rövid utazásra és különleges találkozókra számíthatsz. Csütörtök délben kellemetlen meglepetés érhet. A hétvégén azonban családoddal eltöltött kellemes napokra számíthatsz.

Rák (Június 21 – Július 22)
A hét első napjaiban csúcsformában leszel a munkahelyeden, és problémamegoldó képességed is szárnyal. Ezekben a napokban az évek óta megoldásra váró feladataidat sikerülhet kipipálnod. A hét közepén energiaszegényebb napokra számíthatsz, de hétvégétől újra visszatérhet életedbe a jókedv és a szerencse, azonban szombaton családi ügyeidben nézeteltérések adódhatnak.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
A hét első két napját - ha teheted - pihenéssel töltsd, ne keresd az újdonságokat, főleg ne pénzügyi teren! A kedd este egy új ismeretséggel, ötlettel kezdődhet, amely előre jelezheti, hogy a következő hónapok és évek máshogyan alakulnak majd. Egyre megfontoltabbá, kiegyensúlyozottabbá válhatsz, ami szerelmi életedet és karrieredet is teljesen átalakíthatja.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Ezen a héten kerüld el az elkötelezettségeket, különösen pénzügyi téren. Munkahelyeden elismerésre és esetlegesen fizetésemelésre is számíthatsz. Magánéletedet apróbb súrlódások árnyékolhatják be, azonban ezek megoldása után még jobban egymásra találhattok pároddal. A hétvégét, ha teheted, töltsd a szabadban!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Az elmúlt időszak egészségügyi és munkahelyi problémái ezen a héten véget érhetnek. A jövő héttől új lehetőségek és izgalmak érkezhetnek életedbe, amelyek között szerelem is lehet. A héten még inkább csak magadra és jelenleg folyó ügyeidre, azok lezárására koncentrálj. A jövő héttől szabadon választhatsz majd a kecsegtető lehetőségek közül.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Romantikus, nyugodt és kreatív hangulatban kezdődhet számodra a hét, amelynek nagy hasznát veheted. Ezen a héten ugyanis csip-csup dolgok zavarhatnak meg, és apróbb problémák hozhatnak ki a sodrodból. Hétfő délután régóta nem látott esélyeid adódhatnak egy új szerelemre. A hét közepén remek lehetőségeid lesznek munkahelyi ambícióid elérésére. A hétvége kellemesen és jó hangulatban telhet.

Nyilas (November 22 – December 21)
Ezen a héten gondolataid otthonod, gyermekeid és egészséged körül foroghat. Gondjaid lehetnek viszont az emésztéseddel, és szembesülhetsz anyagi nehézségeiddel. A pozitív oldalon érzelmi életed a lehető legjobban alakulhat. Ha eddig pár nélkül voltál, akkor a hét közepén jó eséllyel találkozhatsz az igazival.

Bak (December 22 – Január 19)
Ezen a héten fontos beszélgetések várhatnak rád munkahelyeden, amelyek hosszú távon elősegíthetik karriered alakulását. Azonban figyelj oda, hogy kinek mit mondasz, és kiben bízol meg. Magánéleted a héten jól alakulhat. Kedveseddel és gyermekeiddel is megtalálhatod a közös hangot. A tavasz közeledtével életmódbeli változásokat fontolgathatsz.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ezen a héten kerüld a radikális változásokat az életedben különösen pénzügyi, befektetési és szerelmi téren. Kedd délutántól csütörtök délig új románc a láthatáron, illetve meglévő kapcsolatodat is újra felpezsdülhet. A héten legyél őszinte, kerüld a kockázatokat és a titkokat!  Munkahelyeden rengeteg papírmunka várhat rád ezekben a napokban.

Halak (Február 19 – Március 20)
Ezen a héten tele lehetsz energiával, amely továbbra is rengeteg önbizalmat adhat neked. Azonban párkapcsolatodban apróbb, bosszantó problémákkal találhatod magad szemben, amelyek hamarosan megoldódhatnak. A hétvégére szerelmi életed is újra kiegyensúlyozottá válhat, azonban távolabbi családod, rokonságod még a következő hetekben is fejfájást okozhat számodra.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Milyenek valójában a paranormális nyomozások?

Vannak helyzetek, amikor a hagyományos – rendőri – módszerek csődöt mondanak, nem csak a tévében, hanem a hétköznapokon is. Ilyenkor hívják segítségül a nyomozók a természetfelettit.
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: