Heti horoszkóp november 13-tól 19-ig

2017. november 13.

A kiszámíthatóság nem lesz jellemző az elkövetkező hetekre, de ha tudatosan felkészülsz a bizonytalanságra, akkor könnyebben veheted majd az akadályokat.

Heti horoszkóp november 13-tól 19-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Furcsa, de kidolgozott ötletekkel áll majd elő kedvesed, amikor a jövőtökről beszélgettek majd. A héten semmin nem szabad meglepődnöd, semmin nem szabad elcsodálkoznod. Szembeszéllel találkozhatsz a munkahelyeden, de vagy annyira ügyes, hogy a széllel szemben hajózva is elérd a célodat. Újra, és újra olyanokkal találkozhatsz, akik csak megnehezítik az életedet, ezért ne keresd a kapcsolatot velük.

Bika (Április 20 – Május 20)
Stílusváltásra van szükséged, mind belül, mind kívül. Sajnos nem sok ötleted van arra, hogyan kezeld a problémákat, ezért hallgasd meg végre barátnőid véleményét, és hallgass végre olyanokra, akik a segítségedre lehetnek. Ne keress kifogásokat akkor, amikor a saját magad elé kitűzött célok halogatása miatt szembenézel magaddal! Vond le a szükséges következtetéseket, és találd meg a megfelelő módszert a céljaid elérésére.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ha valami nem működik, és teljesen biztos vagy abban, hogy nem miattad, akkor elégedetten dőlhetsz hátra, de gondold át még egyszer, hogy megtettél-e mindent! Ha nem, akkor meg kell találnod azokat a dolgokat, amikkel előre mozdíthatod az ügyeket. Nem szabad elhinned semmit azoknak, akikkel a héten ismerkedsz meg egy társkereső oldalon! Most nagyon óvatosnak kell lenned mindenkivel, akit nem ismersz!

Rák (Június 21 – Július 22)
Többször is meg kell ismételned majd a héten egy-egy műveletet, de ehhez kedvesed minden segítségére számíthatsz! Az egészségedre sokkal jobban oda kell figyelned, mint eddig, mert a körülmények most nem kedveznek az egészséges életmódnak. Próbálj meg időt szaki tani arra, hogy magaddal foglalkozz, pihenj, és fejleszd önmagad! Néhány éve furcsa találkozásod volt egy régi barátoddal, ami hamarosan megismétlődhet.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
A legfontosabb teendőd a héten az lesz, hogy a megtépázott önbizalmadat helyre teszed, és megpróbálsz újra önmagad lenni. Szakmailag sem vagy a csúcson, sok dologgal nem tudsz annyit foglalkozni, amennyit kellene. Kisebb problémák megoldásával vagy elfoglalva, ahelyett, hogy az igazán nagy dologgal foglalkoznál, ami megakadályoz mindent, amit csak el szeretnél érni! Lebegjen a szemed előtt ez, és koncentrálj kizárólag erre!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Folytatódik a vesszőfutásod, továbbra sem vagy sikeres a férfiak körében, de erről most csak te tehetsz. Nyitottabbnak, és elérhetőbbnek kell lenned, különben semmi jóra nem számíthatsz! Sötét gondolataid vannak, amiket nehezen tudsz csak elhessegetni magadtól. Menj ki a szabadba, sportolj többet, és élvezd a kellemes fáradtságot. A családi vitákat is könnyebben fogod tudni kezelni, ha fitt vagy – ez különösen a hétvégén lesz fontos!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Segítséget kér tőled egy régi barátod, akivel egy ideje már nem találkoztál, és szeretnél is segíteni, de gondold át kétszer is, hogy valóban érdemes-e segítened, nem hozod-e magad kellemetlen helyzetbe az élet más területein? Ha sikerült eldöntened, hogy van-e kedved egy jó szórakozást ígérő partihoz, akkor tegyél meg mindent, hogy a lehető legjobb formádat hozd, és mindenki arról beszéljen, milyen jól nézel ki!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Az elméleti felkészültség nem mindig pótolható lelkesedéssel. Fogadd meg a munkatársaid tanácsait, próbálj meg nyitottabban viselkedni az emberekkel, és próbálj meg befogadni új dolgokat. Hiába emlékezteted naponta a környezetedet, tenned is kell azért, hogy jobb legyen! Azt kell tenned, amit a legjobbnak gondolsz, és nem szabad kompromisszumokat kötnöd. A problémák legtöbbször a saját önbizalmad hiányából adódnak!

Nyilas (November 22 – December 21)
Ha már kialakítottál mindent, amit szeretnél, akkor itt az ideje, hogy fenekestől felforgasd az egészet, és belevágj egy hatalmas, lángoló szerelembe. Most ne gondolkozz semmin, engedd, hogy a szíved diktáljon! Csak te lehetsz az, aki a saját magad segítségére lehetsz, senki más nem fog segíteni rajtad. Vannak apróságok, amikkel nem szeretsz foglalkozni, de a mindennapok megéléséhez, és a túléléshez szükséged van rá.

Bak (December 22 – Január 19)
Többé-kevésbé elégedett vagy azzal a rendszerrel, amit kialakítottál magad körül. Ez azonban nem maradhat mindig így, te is tudod, hogy ez nem lesz hosszútávon fenntartható. Meg kell őrizned a szívedben azokat a szép emlékeket, amik úgy tűnik, hogy véglegesen elmúltak. Ha egyszer eldöntötted, hogy változtatni szeretnél az életeden, akkor csak ez a cél lebegjen a szemed előtt, és csak erre koncentrálj!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Néhány év alatt teljesen elfelejtettél együttműködni azokkal az emberekkel, akikkel most újra összehozott a sors. Vedd fel a fonalat, és légy nyitott az újdonságok befogadására. Végig kell vinned mindent, az elsőtől az utolsó lépésig, ha sikeres akarsz lenni a szakmádban. Meg kell csinálnod minden olyan munkát is, amihez nincs kedved, amit nem szeretsz, de ha átgondolod a mindennapjaidat, akkor tudod, hogy nincs más lehetőséged.

Halak (Február 19 – Március 20)
Az otthonod nem az a nyugodt, és békés sziget mostanában, amilyennek elképzelted, és ennek az okait nem csak magadban kell keresned. Változtass rajta, mert csak így tudod megteremteni azt a nyugodt hátteret, amire szükséged van. A tapasztalataid alapján meg kell tudnod szervezni a munkádat, de nem szabad félvállról venned semmit. Ne akarj átnevelni senkit, ne akard senkire rákényszeríteni az akaratodat.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: