Heti horoszkóp november 20-tól 26-ig

2017. november 20.

Borzasztóan gyorsan rohan az idő, hamarosan itt az év vége, és mindjárt itt az év utolsó hónapja. De mi vár rád addig? Horoszkópunkból megtudhatod.

Heti horoszkóp november 20-tól 26-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Furcsa módját választottad annak, hogy kimutasd a háládat, és megmutasd annak, akinek köszönettel tartozol, hogy mennyire nagyra tartod a segítségét. Hangsúlyoznod kell minden apróságot, amit fontosnak gondolsz, amiről úgy érzed, hogy nem hagyhatod figyelmen kívül. Nyitottnak kell lenned, és meg kell találnod az utat az emberek szívéhez. Különösen tehetséges vagy akkor, amikor szorít valamilyen határidő, most lesz alkalmad bizonyítani.

Bika (Április 20 – Május 20)
Vannak alkalmak, amikor nem értik az emberek, hogy mit is szeretnél mondani, mit is szeretnél tovább adni nekik. Most hasonló helyzetben vagy, ezért több energiát kell fektetned abba, hogy az emberekkel megértesd, és elfogadtasd magad. Amikor azon gondolkozol, hogy mennyire vagy elégedett az életeddel, légy nyitott, és ne csak a rossz dolgokat vedd sorba, hanem mindent, ami jó is az életedben. Nem is hinnéd, mennyi ilyen dolog van!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Fontos lenne tudni, hogy milyen haszonnal járnak azok a cselekedetek, amiket titokban, a világtól elzárt helyeken hajtasz végre. Ne gondold, hogy elbújhatsz az emberek elől, és megtalálhatod a tökéletes kikapcsolódást – talán majd a közelgő ünnepek alatt. De addig ne álmodj róla, épp ellenkezőleg – készülj fel arra, hogy rengeteg munkád lesz, rengeted apró, és hatalmas feladatot kell majd végrehajtanod!

Rák (Június 21 – Július 22)
Megtaláltad, amit kerestél, de még te magad sem vagy abban biztos, hogy valóban úgy, és annyira akarod, mint amennyire korábban elképzelted. Apró ügy az, amit a nyakadba veszel, de nem szabad utánoznod a korábban mások által már kipróbált, de túlságosan is kockázatos viselkedéseket. Egy kézbe kell adnod a most több helyen lévő befektetéseidet, így jobb helyen lesz, jobban kézben fogod majd tartani.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Hosszú ideje próbálsz már megszerezni valamit, ami az egyik legmegbízhatóbb, leg stabilabb dolog lehet az életedben. Most alkalmad lehet rá, hogy sikeres legyél, és végre a tied lehessen minden, amit szeretnél. Fel kell bontanod egy szerződést, de nem igazán szeretnéd megtenni, de a kényszer nagy úr! Nem kell sokat találgatnod, ha azt szeretnéd megtudni, hogy ki lesz az új főnököd, ki lesz az, aki miatt távozásra kényszerülhetsz.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Egy rövidített változatot már láthattál, de most végre teljes egészében megnézheted azt a filmet, amit már nagyon régóta vágysz. Ha még nem tudod, hogy milyen irányba indulj, akkor keresd meg az egyik barátnődet, akiben mindig meg tudtál bízni, és aki még sohasem adott rossz tanácsot. Most is megbízhatsz majd a véleményében, de ne sürgesd, és ne akard, hogy azonnal elmondja a véleményét, és tanácsot adjon.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
A későn érkezők sokszor lemaradnak, sokszor nem kapják meg ugyanazokat a lehetőségeket, amiket azok, akik az első pillanattól kezdve részesei valaminek. Nem szabad hagynod, hogy kimaradj, hogy a bizalom ne legyen olyan irántad, mint amilyen lehetne. Bőségesen maradnak kérdőjelek a héten, és a tisztázatlan kérdésekre a hétvégére sem kapsz megnyugtató válaszokat. Sokan szeretnék látni, hogy hibázol, de ne add meg nekik ezt!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Egy érthetetlen beszélgetést hallhatsz, amit továbbra sem tudsz hová tenni, továbbra sem tudod megakadályozni, hogy a helyedre befurakodjon valaki. Érdekes tapasztalataid lehetnek, amiket te magad sem tudsz majd értékelni – hagyd, hogy néhány hétig még pihenjenek a gondolatok! A jövedelmed, munkabéred, egyre kevésbé alkalmas arra, hogy olyan életvitelt engedj meg magadnak, amilyenre szükséged van.

Nyilas (November 22 – December 21)
Amikor rosszabbra fordul a helyzet, akkor van még előtted egy lehetőség, de nem biztos, hogy hosszabb távon ezzel jársz jól! Meg kell találnod a saját utadat, nem szabad elfogadnod azt, amit másoktól halassz, a saját tapasztalataidnak szabad csak hinned, hiszen mások nem ismerhetik a te életedet. Hozzá kell férned egy olyan forráshoz, amit szüleidtől kaptál, de a testvéred segítsége nélkül nem juthatsz hozzá – őszintén beszélj vele, ne próbáld meg félrevezetni, vagy eltitkolni előle valamit.

Bak (December 22 – Január 19)
Furcsa módját választottad a spórolásnak az elmúlt héten, de a tapasztalatok alapján úgy tűnik, hogy hatásos lesz. Kis többséggel szavaztak csak le a kollégáid legutóbb, a héten már lehet, hogy fordul a kocka, és te kerekedhetsz felül – ne adj fel előre semmit, sőt, melegíts fel olyan dolgokat is, amikhez eddig nem volt semmi közöd. Még egy fontos döntést kell meghoznod a héten, de ehhez csak partnered egyetértésével kezdj hozzá!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Nem szabad megmutatnod világnak, hogy gyenge vagy – ezt gondolod magadról, de néha tévesen ítélsz meg embereket, akik a segítségedre lehetnek, akik csak neked akarnak segíteni, érdekek nélkül. Fogadd el, hogy létezhet ilyen, még akkor is, ha ez olyan távol áll tőled, még elképzelni sem tudtad korábban. Rendesen kell viselkedned a családod előtt, csak akkor kaphatod meg azt, ami jár neked, ami a tied.

Halak (Február 19 – Március 20)
Talán érdemes azon elgondolkodnod, hogy miért sikerült elérned azt a jó eredményt, amire olyan büszke vagy manapság! Nagy különbséget kell tenned az emberek között, de nem kérdéses, hogy jól fogsz választani. Most nem lesznek kétségeid, a jó megoldást fogod választani! Meg fogod nehezíteni mások mindenapjait, ha az otthonodat olyan módon kezded el csinosítani, ahogyan korábban tervezted, és ahogyan senki más nem szerette volna ezt megtenni.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: