Heti horoszkóp november 27-től december 3-ig

2017. november 27.

Senki sem lehet biztos semmiben november utolsó, és december első hetében. Nézd meg, mikkel kell majd foglalkoznod a héten!

Heti horoszkóp november 27-től december 3-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Amikor úgy érzed, hogy minden elveszett, még mindig történhetnek csodák, amiknek köszönhetően megváltozhatnak a mindennapjaid. A héten is van esély rá, hogy valami ilyen dolog történik veled, de ehhez nyitottnak, és befogadónak kell lenned. A jövő héten közösen kell kiállnod az igazadért egy olyan kollégáddal, akivel eddig nem volt felhőtlen a viszonyod. Meglátod, minden simán fog menni, és minden jól alakul majd!

Bika (Április 20 – Május 20)
Az erőszak, a fizikai fenyegetés nem lehet megoldás semmire sem, nem oldhat meg semmilyen problémát! A valóságosnál sokkal többet kell tenned azért, hogy megismerhess mindent, amiről tudni szeretnéd a részleteket. A legfőbb teendőid egyike ezen a héten az lesz, hogy összegyűjtöd a karácsonyi ajándékokat, és elkészítesz egy listát arról, hogy kit mivel szeretnél megajándékozni. Fontos, hogy felkészülten vágj neki az ünnepi bevásárlásnak!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nem vagy könnyű helyzetben, nem te vagy az elsőszámú jelölt a kiszemeltednél, és ha nem sikerül magadra valamivel felhívnod a figyelmét, akkor nem is lesz igazán esélyed! Készíts tervet, és tartsd be pontosan! Ha meghívást kapsz egy partira, akkor áldozatot nem sajnálva, de vegyél részt a szervezésben, és a lebonyolításban is! Annyi másban vagy sikeres, el kell tudnod engedni a munkádban bizonyos dolgokat.

Rák (Június 21 – Július 22)
Rendnek kell lennie az életedben, máskülönben nem érzed magad megfelelően a világban. Kellő garanciákat senkitől sem fogsz kapni arra, hogy megleled a boldogságot partnered mellett, ezt neked kell elintézned! A sportolás nagyon kellemes, és jó dolog lenne, de mostanában nem jut rá időd – a héten mindenképpen próbálj meg időt szakítani arra, hogy kellemesen elfáradj, és utána egy kiadósat aludj!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Egy könyv sokszor kikapcsol, és segít az ellazulásban, de most még ez sem segíthet. Készülj fel arra, hogy ha sikerül is megállítanod a problémák gyarapodását, akkor is meg kell küzdened a mostani nehézségekkel. Többen is meg tudják erősíteni, hogy az elképzeléseid nem pontosak, mások teljesen máshogy szeretnek viselkedni. Össze kell fognod a családodban valakivel, aki a szövetségesed lehet, és akivel közösen elérhetitek a céljaitokat.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Egy telefon mindent megváltoztathat, a héten egyre többen fognak megkeresni, de csak egy hívás lesz igazán fontos a számodra, csak egyvalaki lesz az, akire valóban szükséged van. Át kell alakítanod a környezetedet, ki kell találnod, hogy hol érzed jól magad, milyen tárgyakkal kell körülvenned magad. El kell indulnod egy hosszú úton, de a cél még távoli homályban van, semmi sem garantálja azt, hogy oda érkezel, ahova elindultál.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
A sokszínűség csodálatod dolog, de minden szerveződésben meg kell találni azt az egy irányvonalat, amit mindenki követni tud, amihez mindenki alkalmazkodni tud. Meg kell vallanod őszintén a hibákat, ellenkező esetben semmire nem fogsz jutni a munkahelyeden. Annyira különbözőek vagytok barátnőddel, mégis nagyon fontosak vagytok egymásnak, nagyon jól kiegészítitek egymást – tartsd meg ezt a jövőben is, ha megbántottad, kérj bocsánatot!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Te magad sem tudod, mit szeretnél igazán, te magad sem vagy biztos abban, hogy jó az, amit csinálsz. Kérj tanácsot attól a barátnődtől, akiben igazán bízol, akinek a véleményére igazán adsz! A lehetőségek száma erősen korlátozott, át kell lépned egyfajta küszöböt, aminek a magasságát még te sem látod! Meg kell találnod a lehetőséget arra, hogy annyit pihenj, amennyire szükséged van. Számolnod kell azzal, hogy ez nem lesz könnyű.

Nyilas (November 22 – December 21)
Az életed döntő részét olyan helyen élted le, amit szerettél, amit igazán kedvelsz. Most egy olyan változás előtt állsz, amit te sem tudsz igazán még felmérni, de ideje átgondolnod, hogy mibe is szeretnéd befektetni a pénzedet, mibe is szeretnél belevágni! Fel kell használnod a tapasztalataidat arra, hogy kitisztítsd a terepet, és megismerd az ellenfeleid gyengéit – ebből aztán sokkal erősebben kerülhetsz majd ki, mint gondolnád!

Bak (December 22 – Január 19)
Alapvető változásokra kell felkészülnöd, de nem idén, a december még nyugodt hónapnak ígérkezik, de a viharfelhők már most elkezdenek gyülekezni a fejed felett, és ha nem vagy elég figyelmes, fel sem nézel, hogy kiderítsd, melyik irányból érkeznek. Nem szabad többet elvárnod senkitől, mint amit te is adsz! Túlságosan konkrét elképzelésekkel nem szabad a főnökeid elé állnod, mert ezzel csak megzavarod, és összekuszálod a gondolatait.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Tulajdonképpen sikeresnek vagy mondható a szakmádban, de az összefogás most nagyon fontossá válik. Csak így tudsz előrelépni, és csak így van lehetőséged arra, hogy másoknak is segíts! Meg kell köszönnöd mindenkinek a segítséget, akinek köszönhetően megtaláltad életed párját! A szabályokat be kell tartanod, ha szeretnél valamilyen vizsgát letenni, szakmai alázat nélkül nem fog sikerülni semmi.

Halak (Február 19 – Március 20)
Függésben élsz, több ember is hatással van a sorsodra, ami miatt nem érzed magad túl jól. Ne próbálj meg átlátszó hazugságok mögé bújni, ne akarj meg olyanokkal takarózni, amiket te magad sem hinnél el! Valamit meg kell tárgyalnod a héten, de ha nem érzed magad elég erősnek hozzá, akkor kérj halasztást, és próbálj meg felkészülni. Magasabb szintű érdekek miatt érzed majd kirekesztettnek a héten, de nem érdemes foglalkoznod vele.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: