Heti horoszkóp november 6-tól 12-ig

2017. november 6.

Ahogy közeledik az vége, úgy kerülnek elő egyre jobban a magánéleti problémák, éleződnek ki a súrlódások. Ezeken szerencsére könnyű változtatni, tudd meg horoszkópunkból, hogy mire számíthatsz!

Heti horoszkóp november 6-tól 12-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Napok óta problémáid vannak az időd beosztásával, és emiatt azokat a munkákat sem tudod elvégezni, amik egyébként nem okoznának problémát. Igyekezz átgondolni reggel a napodat, és ha tudod, akkor az egészhetet! Új világ kezdődhet november végén, de ehhez meg kell találnod azt a munkát, amiben igazán jó vagy! Nem lesznek fennakadások a családi programok megszervezésében, de ehhez időben fel kell készülnöd!

Bika (Április 20 – Május 20)
Nagyon régóta vársz egy olyan lehetőségre, ami mostantól adott lesz számodra. Fontos, hogy ne legyél beteg, ezért vigyázz magadra, öltözz fel megfelelően, hiszen ebben az időben könnyen elkaphatsz valamit! Tartsd be az előírásokat, és használj fel mindent, amit csak tudsz, hogy a munkahelyeden minél precízebben teljesíthess! A régebbi dolgokkal nem kell még foglalkoznod, de lehetséges, hogy később vissza kell nyúlnod tavalyi dolgokhoz.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nagyon hasznos lesz minden olyan segítség, amivel kiválthatod a korábbi házimunkákat, de nem szabad hagynod, hogy mindent kedvesed intézzen! Korlátozottak a lehetőségeid, kevés időd van, de azért erre mindenképpen szánj elég időt! Meg kell tanulnod valamit, ami elsőre ijesztőnek tűnhet, de ha belekezdesz, nem lesz nehéz! Könnyebbség lesz minden, amihez testvéredtől kérsz segítséget, de hosszabb távon azért légy óvatos!

Rák (Június 21 – Július 22)
Megmarad minden olyan probléma, ami eddig is létezett, nem változik semmi néhány ajándéktól, néhány apróságtól. Ne számíts arra, hogy a kedveseddel eltöltött néhány nap megold mindent. Rajtatok múlik minden, de neked is segítened kell, neked is engedned kell! Egy rokonod segítséget kér tőled, amit neked nem okozna problémát teljesíteni, de légy óvatos, és körültekintő – nem szabad mindent elhinned!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Sokkal könnyebben juthatsz majd hozzá olyan információkhoz, amik nagyon fontosak lehetnek a magánéletedben, de figyelj oda arra, hogy ne használd a megismert információkat olyanra, amivel mások visszaélhetnek! Hetek óta váratlanul, és kiszámíthatatlanul viselkedsz, emiatt a barátaid sem tudják elképzelni, hogy hogyan segíthetnek neked. Rettenetesen sok félreértést okozhatsz, ezért igyekezz minél hamarabb tisztázni a helyzetedet.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
A reakcióid nem egészen olyanok, mint amiket kedvesed vár, és emiatt elbizonytalanodhat abban, hogy mit is érez irántad! Figyelj rá jobban a héten, beszélgess vele minél többet! Neki sincsenek könnyű napjai, de a te feladatd most az, hogy beszélgess vele erről – magától nem fog kezdeményezni! Egyértelmű legyen a fellépésed egy hivatalos ügyben is, ne engedj abból, amit el szeretnél érni!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Erősebb reakciókra számítottál, mint amiket végül kaptál, ezért nyugodt lehetsz afelől, hogy a munkádat még most is tökéletesen végzed! Talán a testvéred lesz az, aki megengedőbb hangnemben válaszol majd a felvetéseidre, és jobban megérti a problémáidat. Meg se forduljon a fejedben, hogy visszautasíts egy utazást – különösen ne valamilyen mondva csinált ürüggyel! Jól fogod érezni magad, és nagy szükséged van a pihenésre.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Nagyon elismert valaki az, akivel többször is találkozol majd, mielőtt megoldotok egy problémát. Meg kell találnod a módszert arra, hogy azokat a korlátozásokat, amik most megnehezítik a napjaidat, és ellehetetlenítik a kibontakozásodat, eltávolítsd magadtól. Fizikailag nem vagy túl jó állapotban, és ezen csak te tudsz változtatni, de nem szabad kifogásokat keresned, nem szabad folyamatosan halogatni a megoldást!

Nyilas (November 22 – December 21)
Nagyon vágysz arra a bizonyos dologra, amivel boldoggá teheted partnered, de még nem érzed érettnek az időt semmilyen változtatásra. Nem kell elsietned semmit, nem kell valamit csak azért megtenned, mert ez az elvárás. Botrányosra sikerül egy buliban a jelenléted, emiatt egy ideig kerülni fogod néhány barátodat, de ezzel csak még nagyobb problémákkal kell majd szembenézed – tedd tisztába a dolgokat minél hamarabb.

Bak (December 22 – Január 19)
Könnyebben vállalsz olyan kockázatokat, amiket nem kellene – ebben csak kedvesed tud valamennyire megakadályozni. Figyelj oda a jelzéseire, figyelj oda arra, hogy mit mond! A múltban megtörtént dolgokon felesleges tovább rágódnod, lépj túl a sérelmeken, és tegyél elegáns gesztusokat azoknak, akik felé úgy érzed, hogy áldozatok nélkül megteheted. Kialakult egy furcsa szokás a családotokban, itt az ideje, hogy változtass rajta.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Olyan helyzetbe hoztad magad, amit már nem fogsz tudni kezelni, fel kell készülnöd arra, hogy bizonyos dolgokat el kell engedned. Később ráébredhetsz, hogy hibáztál, de most még nem így érzed. Ha viszont bizonytalan vagy magadban, vagy a döntésedben, akkor inkább vágj bele, adj lehetőséget, ezzel semmiről nem maradsz le! Téves visszaemlékezések miatt kerülsz veszélybe, és tönkretehetsz mindent, amit eddig felépítettél.

Halak (Február 19 – Március 20)
Egy nem megalapozott, hallomásokon alapuló ügyben kell megnyilvánulnod, de nem szabad elfelejtened, hogy nem neked kell bizonyítanod semmit! Függetlenül a karriered alakulásától, most meg kell találnod bizonyos befektetések anyagi hátterét. Ha nem sikerül, akkor sincs semmi probléma, nem szabad elkeseredned emiatt! Visszataszító, és dühítő, ahogy a környezetedben az emberek viselkednek, de neked túl kell ezen lépned!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: