Heti horoszkóp október 16-tól október 22-ig

2017. október 16.

Nem feltétlenül következik be minden, ami a csillagokban meg van írva, de ha felkészülten várod a nehézségeket, könnyebben felkészülhetsz rájuk!

Heti horoszkóp október 16-tól október 22-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Nagyon sokszor valamilyen konfliktust vagy kénytelen felvállalni egy olyan ügyben, amibe nem szívesen avatkoznál be. Megemlíthetsz bármilyen problémát, ami meghatározza a véleményedet, de fel kell rá készülnöd, hogy nem mindenki fogja megérteni az álláspontodat, és nem mindenki fog azonosulni veled. Meg kell védened a családi békét, és emiatt kompromisszumokat kell kötnöd az előtted álló hetekben.

Bika (Április 20 – Május 20)
Néha te sem vagy biztos abban, hogy mit is szeretnél. Ne csodálkozz, ha kedvesed sem ért meg mindig. Pont ellenkező irányba kell mennie a dolgaidnak, mint amerre jelenleg tartasz! Egy utazás áll előtted, amit már nagyon vársz, amit nagyon szeretnél átélni, de tisztában kell lenned a tendenciákkal, és meg kell fontolnod, hogy biztosan fel mered-e vállalni az utazással járó fáradalmakat, nehézségeket!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Ha ki szeretnél lépni valahonnan, akkor most kivételesen jó lehetőséged lesz rá, és könnyen megteheted majd. Még szélesebbre kell tárnod a szívedet a körülötted lévők között, és nyitottnak, befogadónak kell lenned az emberekkel! Kritikus ponthoz érkezel egy tárgyaláson, de ha hajlandó vagy kompromisszumokat kötni, és esetleg lemondasz bizonyos, eddig kötelezőnek gondolt előjogaidról, akkor könnyű dolgod lehet.

Rák (Június 21 – Július 22)
Meg kell találnod a lehetőséget arra, hogy elismerd kedvesed eredményeit, még akkor is, ha nem igazán érted, vagy nem is igazán érdekel az, amivel jelenleg foglalkozik. Izgalmas kalandoknak nézhetsz elébe, ha vállalsz egy olyan kirándulást, ahova barátnőid hívnak. A lakásod csinosításáról, szépítéséről se feledkezz meg, az legalább annyira fontos, mint az, hogy kedveseddel úgy jelenjetek meg egy rendezvényen, hogy mindenki titeket csodáljon!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Sokan lehetnek jelen azon a partin, ahova hivatalosak vagytok kedveseddel, és sokan igyekeznek segíteni a jelenlegi nehézségeiteken, de tudnod kell, hogy ezt neked és kedvesednek kell megoldania, senki más nem lesz hajlandó és képes helyettetek megoldani! Megfizethetetlen lesz az a segítség, amit szüleidtől kapsz – ne felejtsd el kimutatni az érzéseidet, és megnyugtatni őket arról, hogy rád is bármikor számíthatnak.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Felerősödik benned egy érzés, ami nem hagy nyugodni, és nem szerencsés, hogy egyre többet gondolsz rá. Még akkor is furcsa gondolataid lesznek, ha már biztos leszel abban, hogy nincs alapja a gyanúdnak! Fel kell gyorsítanod a lakásod korszerűsítését, mert közeleg a tél, amikor nem lehetnek műszaki problémák. Cselekedned kell egy barátnőd munkakeresése miatt is: nem teheted meg, hogy nem szólsz róla néhány jó szót, amikor megteheted.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Egyre jobban érzékeled azt a gondot, ami a munkahelyeden lévő állapotok miatt következett be. A saját véleményed kifejtését sosem szabad elmulasztanod, különben senki nem fog tudni hozzád alkalmazkodni. Még az utolsó pillanatban is lesz lehetőséged az ünneplésre, amikor egy számodra fontos évfordulón veszel részt! Nem szabad engedned a gyerekek zsarolásának, meg kell tartanod a közösen felállított szabályokat!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Néhány ember van csak, aki őszinte veled, és akivel te is egészen őszinte vagy! Becsüld meg ezeket az embereket, de először győződj meg arról, hogy kiben bízhatsz meg, és kiben nem! Sokan lesznek, akik megtalálják az utat a szívedhez, de nagyon kevesen vannak, akikben te is megbízol – légy egy kicsit nyitottabb, és kevésbé gyanakvó. Állíts meg minden olyan pletykát, amivel árthatnak neked munkahelyeden!

Nyilas (November 22 – December 21)
Meg kell beszélned azokat a friss híreket, amiket a napokban hallottál, de mindenek előtt kedveseddel oszd meg a véleményedet, és nyitottan hallgasd meg, hogy ő mit gondol az egészről! Megint jöhet egy olyan kiborulás, aminek a vége egy hosszú, és hangos vita lehet, de neked kell megtalálnod a lehetőséget arra, hogy úgy fesd le a helyzetet másoknak, ahogyan arra szükség van. Gyakorlatilag szabad kezed lehet a munkahelyeden, de ne élj vissza vele!

Bak (December 22 – Január 19)
A fél világot felforgatnád, csak azért, hogy megtaláld azokat, akiket régóta elveszettnek hiszel. Nagyon logikusan kell azt átgondolnod, hogy mire van szüksége másoknak, akiktől segítséget kérsz – ajánlj fel nekik olyat, ami vonzó, és tudatosan készülj rá, hogy el fogják fogadni. Akikhez beszélned kell, akit meg kell győznöd, azokkal először olyan viszonyt kell ápolnod, hogy hajlandóak legyenek meghallgatni a véleményedet!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Kedvező lesz a számodra minden, amibe belefogsz, amibe bele akarsz fogni! Nem szabad beismerned a vereséget soha, de ha hibázol, és felvállalod, azzal nagyot nő a reputációd a körülötted lévő emberek körében. Tovább működhetnek azok a reflexszerű viselkedési normák, amikkel szakítani szeretnél, amiket el szeretnél felejteni – figyelj magadra jobban! Meg kell kérdezned valamiről a szüleid véleményét, de kellemetlen lehet a válasz!

Halak (Február 19 – Március 20)
Mindenki tudja a választ a kérdésre, amit fel szeretnél tenni, de senki nem akar válaszolni rá, és őszintén, te sem szeretnéd hallani a választ! Meg kell állapodnod mindenkivel, aki a karriered szempontjából fontos lehet, de nem szabad elvtelen, és könnyen áthágható kompromisszumokat kötnöd! Amikor kedvesed fáradtan hazaér, tégy a kedvére, legyél vele az átlagosnál is kedvesebb – most nagy szüksége van rá!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: