Heti horoszkóp október 2-től 8-ig

2017. október 2.

Egészen máshogy telhet az előttünk álló hét, de nem mindenkinek lesznek pozitívak a kilátásai! Az erősödés csak tőled függ, nézd meg, mit kell tenned!

Heti horoszkóp október 2-től 8-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Furcsa játékot játszik veled az élet, de ennek hamarosan vége szakad, és minden újra a régi lesz. Ehhez csak arra van szükséged, hogy megoldj egy viszonylag könnyű problémát, amivel hetek óta nem foglalkoztál. Most eljött az ideje a változásnak! Pontosan meg kell határoznod, hogy mivel szeretnél foglalkozni a következő hetekben – most van lehetőséged befolyásolni mindent, de a hét végére egyre kisebb lesz a befolyásod!

Bika (Április 20 – Május 20)
Eleged van bizonyos emberek teszetoszaságából, amivel csak felidegesítenek, és hátráltatják a dolgaidat. Semmi köze a partnereden kívül senkinek ahhoz, hogy otthon mivel foglalkoztok, hogyan éltek. Ne üzengetésekkel kommunikálj szüleiddel, hanem vedd fel a kesztyűt, és állj eléjük bátran! Csak az új dolgokkal tudsz változtatni a jelenlegi helyzeteden – ezen nincs mit gondolkodni, ezt a tényt fogadd el, és ne küzdj ellene.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Az elmúlt hónapokban semmi sem történt, semmi sem változott, és mostanra betelt a pohár, nem vagy hajlandó tovább másokra várni! Ez az egyetlen helyes döntés, gratulálni tudunk csak hozzá, de az elhatározást most kell, hogy tettek kövessék – ezt nem szabad elfelejtened! Kevés ember van, akinek a véleményére hallgatsz – ez nagyon helyes, de most lehet, hogy olyat fogsz hallani egyiküktől, aminek nem örülsz – ettől függetlenül gondolkodj el azon, amit mond!

Rák (Június 21 – Július 22)
Alapvető problémák és hiányosságok vannak, amiket pótolnod kell, minél hamarabb! Ne húzd tovább az időt, hiszen csak magadra számíthatsz, és biztos lehetsz abban, hogy a problémák megvárnak! Nagy meccsre készülhetsz a munkahelyeden, de erősek az érveid, és simán veszed majd az akadályokat! A múlt héten rengeteg szép dolog történt veled, és ha szeretnéd, hogy ez így maradjon, akkor a héten ezért tenned is kell!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Bíztasd a barátaidat arra, hogy viselkedjenek veled is úgy, ahogyan az egyik legjobb barátnőtökkel! Mérföldkőhöz érkezett az életed, a következő hetekben nagy dolgokról kell döntened! Sorozatosan olyan kijelentéseket kell meghallgatnod, amiket nem szeretnél hallani, sőt bele sem szeretnél gondolni azok jelentésébe. Jól érzed magad a bőrödben, és ezt mások is látják majd rajtad, akár a magánéletedről, akár a hivatásodról van szó.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Feltettek egy kérdést a múlt héten, de még most sem tudod rá a megfelelő választ, pedig ideje lenne megválaszolnod! Nem éltél azokkal a lehetőségekkel, amiket korábban felajánlottak neked a főnökeid, emiatt csak magadra lehetsz dühös! El kell fogadnod a változásokat, el kell fogadnod, hogy nem maradhat minden úgy, ahogyan eddig volt! Védtelennek, és szerencsétlennek érzed magad, és ezen csak kedvesed tud változtatni!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Hiába folytatod tovább azt a tisztességes viselkedést, ha a munkahelyeden erre nincs befogadóképesség! Meg kell találnod azokat, akik a segítségedre lehetnek a céljaid elérésben, és a többiekre egy percet sem szabad szánnod – csak így érheted el, amit szeretnél! A magánéletedben gondold át, hogy melyik pont volt az, amikortól elkezdtél gondolkodni a jelenlegi életed folyásán – ezt a pontot vedd alapul a jövőben, amikor viszonyítani szeretnél valamihez!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Mikorra sodródsz bele abba az ingoványba, amikor már elárasztanak a problémák, és nem tudsz kikecmeregni belőlük? A kérdésre nem tudjuk a választ, de egyre közeledik ez az időpont! Csak rajtad múlik, hogy ki tudod-e tolni ezt az időt! A hited fontos számodra, és komoly dilemmába kerülhetsz, amikor a véleményed különbözik a hivatalos álláspontoktól. A legfontosabb, hogy saját magaddal el tudj számolni, csak ez számít!

Nyilas (November 22 – December 21)
Rengeteg furcsa emberrel találkozol, akik nem mindig mondanak igazat arról, hogy mit is éreznek irántad. Mostanra talán már világossá vált számodra is, hogy kiknek hihetsz, és kiknek nem. Ha mégsem vagy biztos magadban, akkor kérdezz meg olyanokat, akiknek adsz a véleményére, akikben maradéktalanul megbízol. A nyaralás emléke mostanra már elszállt, de ha lehetőséged nyílik arra, hogy elutazz valahova, akkor ne hagyd ki a lehetőséget!

Bak (December 22 – Január 19)
A nagy dolgok lényege is kis, apró, jelentéktelennek tűnő csekélységekből áll össze. Figyelj oda a héten a részletekre, mert ha nem vagy elég alapos, akkor komoly dolgokat nem veszel majd észre, vagy esetleg rosszul értelmezel. Furcsán beszél egy ismerősöd, de a sorok között olvasva nagyon pozitív dolgokat hallhatsz tőle – ehhez csak oda kell figyelned arra, amit mond! Eljöhet a te időd a munkahelyeden, de légy pontos, precíz!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ügyesen viselkedsz a munkahelyeden, komoly sikereket érhetsz el, de ez rengeteg munkát is jelent, ami a magánéleted rovására mehet. A te döntésed, de az október eleje komoly esélyeket rejt arra, hogy megtalálj valakit, akivel szeretnél együtt élni, akivel el tudnád képzelni az életed – és a csillagok állása most annyira kedvező, hogy ő is így érez irántad! Egy apró pillanat elég lehet ahhoz, hogy megtaláld azt, aki megért, és szeret téged.

Halak (Február 19 – Március 20)
Igazolnod kell a saját tevékenységedet, mert ha nem teszel így, akkor furcsa dolgokkal vádolhatnak meg! Te sem látod igazán, hogy a környezetedben miért változott meg rengeteg ember véleménye, de a legrosszabb az, hogy bárkit kérdezel, nekik sem lesz ötletük. Hallgass a megérzéseidre, ne engedd, hogy csődöt mondjanak az érzelmeid! Az ígéretek kora már lejárt, most a tettek mezejére kell lépnetek a főnököddel!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: