Heti horoszkóp október 30-tól november 5-ig

2017. október 30.

Akár még nyugtalanok is lehetnek a következő napok, de a lényeg, hogy vannak, lesznek új lehtőségek, és új kihívások is várnak ránk, de nem árt odafigyelni a részletekre, legyen szó szerelemről vagy karrierről.

Heti horoszkóp október 30-tól november 5-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
A hét elején a szerelmi életedben könnyen elbizonytalanodhatsz, összezavarodhatsz, ezért ne hozz elhamarkodott döntést, hagyd, hogy az idő megoldja helyetted a problémákat! Ha pároddal már gyerekre vágytok, akkor ez az időszak szerencsésnek ígérkezhet! A héten az egyik közeli barátodról valaki hamis pletykákat terjeszthet. Állj ki mellette, és barátságotok még tovább mélyülhet.

Bika (Április 20 – Május 20)
Ez a hét számodra a szerelemről szól, de nemcsak jó, hanem sajnos rossz értelemben is. A hét elején nagy szerencse érhet: új párt találhatsz, gyorsan elmélyülhet a kapcsolatotod, és a családalapítás is szóba kerülhet. A hét közepén azonban váratlan szakítás, titkok és kétségek várhatnak rád. Hét végére újra visszatérhet a szerencséd.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Az elkövetkező hetekben rengeteg munkád lesz, és lehet, hogy egy egészségügyi probléma is megnehezíti a napjaidat. Feszült és ideges leszel a rád nehezedő nyomás miatt. Kerüld a konfliktusokat és a veszekedéseket, különösen szíved választottjával. Ha éppen kialakulóban van egy kapcsolatod, akkor figyelj oda, hogy ne riaszd el mostani hangulatoddal. A boldogság most nehezen talál meg, de ne csüggedj, mert a csillagok még rengeteg jót ígérnek számodra idén.

Rák (Június 21 – Július 22)
Romantikára, szerelemre és szórakozásra vágysz ezen a héten. Péntek vagy szombat este szerelembe eshetsz. Mostantól egészen decemberig megnyugtató időszak következik a karrieredben. Elismerésre és előléptetésre számíthatsz. Ezen a héten egy régi ismerős térhet vissza az életedbe, aki jó tanácsokkal láthat el.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
A hét elején a figyelem középpontjába kerülhetsz, mind munkahelyeden, mind baráti társaságodban. Találkozhatsz valakivel, aki megbabonáz. Ez a valaki szerelmi vagy pénzügyi életedre különös hatással lehet. A héten figyelj oda otthonodra és gyermekeidre, mert nagyobb probléma vagy szerencséetlen baleset várhat családodra a következő napokban! Például ellenőrizd akár kétszer is, hogy elzártad-e tűzhelyet, vagy, hogy be van-e kapcsolva a gyerekülés a kocsiban!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
A következő három hétben figyelj oda az utazásra, a kommunikációra és a részletekre. Ezekben a hetekben egy különös befektetési vagy pénzügyi lehetőség adódhat, de érdeklődésed nem feltétlenül az ajánlatra, sokkal inkább annak felajánlója felé fordulhat. Könnyű románc a láthatáron. Ezen a héten figyelj oda arra is, kinek mit mondasz, és legyél őszinte! Pletyka áldozata lehetsz.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
A november számodra a pénzről, az adás-vételről és a bevételekről szólhat. Anyagi téren ne kergess illúziókat, igyekezz reálisan látni a helyzetedet és a lehetőségeidet. A hét elején találkozhatsz egy különleges emberrel. A hét közepén pihenj nagyokat, erre a szerda megfelelő lehet! A hét végén szerencsés időszakra számíthatsz. Ez lehet a megfelelő időszak az új dolgokba való kezdésre, lehet szó akár szerelemről vagy üzleti lehetőségről.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Karriered és státuszod áll most átalakulás előtt, de jó irányba haladsz. Népszerűséged, vágyaid és boldogságod emelkedik a hét elején. A hét közepén tervezz, de ne határozd el magad! A hét végén azonban nagyon előnyös szerződést köthetsz. Bátran kezdj bele valami újba, hiszen szerencsésen alakulhatnak most üzleti ügyeid!

Nyilas (November 22 – December 21)
A héten maradj nyugodt, ne siess el semmit! Gondold át az életedet, és hogy mire is vágysz igazából! Főleg pénzügyi lehetőségeidet tervezd meg! Gondolj a nyugdíjas évekre is. Lehet, hogy a továbbtanuláson is ideje elgondolkodnod. A hét elején karriered állásáról pontos képet kaphatsz főnökeidtől, amelyen érdemes értékelned.

Bak (December 22 – Január 19)
Az új célok és lehetőségek lassan, de biztosan megtalálnak a következő években. Ebben a hónapban is megtalálhat egy különleges, kihagyhatatlan lehetőség. Átértékelhetsz mindent és az új céljaid lehet, hogy teljes ellentétben lehetnek eddigiekkel. Hidd el, hogy ez lesz a helyes irány! Ez a hét remek lehetőségeket tartogat az ismerkedésre.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ezen a héten legyél ambiciózus. Egészen januárig remek lehetőségeid lehetnek a munkahelyeden. Szorosabb kapcsolatba kerülhetsz főnököddel, aki most végre elismeri a munkádat. Mutasd ki tiszteletedet feljebbvalóid számára, és ők még jobban értékelni fognak! Romantikus kapcsolat a láthatáron!

Halak (Február 19 – Március 20)
Ez a hónap a szerelemről és a megértésről szól a számodra. Ezen a héten különösen péntek vagy szombat este eshetsz szerelembe. Kedden kihagyhatatlan lehetőséged adódhat, amely teljesen átalakíthatja pénzügyi helyzetedet, sőt egész életedet is. Főnökeid és szüleid türelmetlenek és igazságtalanok lehetnek veled egész hónapban, úgyhogy legyél diplomatikus!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: