Heti horoszkóp október 9-től 15-ig

2017. október 9.

Mindenki pontosan tudja, hogy mi a jó neki, mit szeretne – vagy mégsem? Lehet, hogy a csillagok állása megváltoztathat mindent? Tudd meg horoszkópunkból!

Heti horoszkóp október 9-től 15-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Hiába vagy te az, aki a legtöbbet teszi a családi béke megőrzése érdekében, nem sok köszönetet kapsz ezért. Ne vegye el a kedvedet semmi és senki, csak csináld tovább úgy, ahogyan jónak látod. El kell oszlatnod egy félreértést a munkahelyeden, és meg kell küzdened azokkal a totálisan jelentéktelen, ugyanakkor káros emberekkel, akik megnehezíthetik a helytállást a munkahelyeden, és furcsa konfliktusokhoz is vezethet.

Bika (Április 20 – Május 20)
Mindegy, minek nevezed, a csalás akkor is csalás, ha kegyes, és jó ügy érdekében történik. Nem szabad hagynod, hogy egy utazás megakassza a lendületedet, és komolyabb kérdéseket vessen fel! Válaszokat kell találnod, és komoly eszközökre van szükséged ahhoz, hogy a megmaradt barátaiddal tartani tudd a kapcsolatot. A régi idők módszerei nem mindig működnek, meg kell találnod azokat a megoldásokat, amikkel fenntarthatod a hiteledet a munkahelyeden.

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Frappáns, és humoros vagy, amikor olyan kedvedben vagy. Ideje lenne ezeket az időszakokat meghosszabbítanod, és egyre többször, egyre hosszabb ideig fenntartanod! Az első alkalommal furcsán érezheted magad egy új helyzetben, de hamar megtalálod a megfelelő partnereket, akiket később még jobban megválogatva, még sikeresebb lehetsz. Sokszor az első gondolatok a legjobbak, sokszor azokra érdemes hallgatnod.

Rák (Június 21 – Július 22)
Biztosan helyt tudsz állni egy olyan helyzetben, ahol a közeli ismerőseid talán megbuknának, nehezen tudnák elvégezni mindazt, amit te könnyedén meg tudsz oldani. Évek óta szeretnél valami olyan dologba belefogni, amire most kivételesen jó alkalmad lehet! Meg kell keresned mindenkit, aki a segítségedre lehet a terveid megvalósításában. Nem biztos, hogy veled van a probléma, amikor egy vitában furcsán érzed magad.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Most még nem sokat lehet arról tudni, hogy milyen konfliktusokat kell megoldanod néhány nap múlva, de ha felkészülsz mindenre, ami szembe jöhet, akkor kellő szorgalommal megtalálhatod a legjobb megoldást. Fel kell építened egy olyan érvrendszert, amivel mindenkit meg tudsz győzni az igazadról, és nem okoz gondot a kifejtése – még rövid idő alatt is. Hiába élsz boldogan, ha a környezeted meg akar rontani – ne hagyd magad!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Talán te magad sem számoltál azzal, hogy azzal a nagyon határozott fellépéssel, amit sokan már-már makacsságnak gondolnak, nem tudsz olyan eredményt elérni, mint amit szerettél volna. Változtatnod kell, szerethetővé kell válnod, hiszen e nélkül nehezen tudod majd kedvesedet abba az irányba terelni, ami véleményed szerint helyes – ebből most ne adj le, mindenképpen el kell érned, amit elterveztél!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Észbe kell kapnod, és fel kell fedezned azokat a csoportokat, és átrendeződéseket, amik a nagyon közeli jövőben is befolyásolhatják a karrieredet! Semmiféle érzelmi kötődésnek nincs most helye, gondolkodj józanul, és kérd ki kedvesed véleményét mindarról, amiben bizonytalan vagy! Ki kell menned az utcára, vásárolnod kell valamit, hiszen már régóta vágysz bizonyos dolgokra, amiket most könnyen elérhetsz.

Skorpió (Október 23 – November 21)
El kell vállalnod olyan munkákat is, amik bizony nem tetszenek, de ezek nélkül könnyen marginális szereplővé válhatsz! Légy óvatos, és olyan helyekre ne utazz, ahol még nem jártál! Most a biztonság a legfontosabb, semmi mással nem kell foglalkoznod! Hiába szeretnél változtatni valamin, amin most még nem tudsz, nem szabad feladnod semmit! Számolj egy kicsit, és találd meg azokat a lehetőségeket, amikre szükséged van!

Nyilas (November 22 – December 21)
Rengeteg ember van, aki megfelelő hozzáállás mellett a segítségedre lehet a magánéleti konfliktusaid megoldásában! Akkor kell a problémákkal foglalkoznod, amikor felmerülnek, nem szabad előre aggódnod amiatt, hogy mi fog történni. Ködös, rossz idő várható – vagy legalábbis annak fogod érezni, még akkor is, ha süt a nap – ez csak rajtad múlik most, senki más nem lehet a segítségedre! Ne feledd: a szerelem mindent legyőz!

Bak (December 22 – Január 19)
A távolságok csak apró dolgoknak tűnnek, nincs más lehetőséged arra, hogy megoldj problémákat, oda kell utaznod, ahol meg tudod oldani őket. A csillagok állása furcsa találkozásokat is eredményezhet, de nem sok lehetőséged van arra, hogy olyan helyen találd meg a megoldást, ahol rajtad kívül senki sincs. Az eddigi viselkedésed furcsa gondolatokat ébreszt a munkatársaidban, nem marad más lehetőségük, mint a visszahúzódás!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Ha alkalmasnak érzed magad egy feladatra, akkor lépj, és tégy meg mindent, amit csak lehet! A problémák sűrűsödnek, de szerencsére képes leszel arra, hogy megoldj mindent, ami eddig nehézséget okozott. Furcsa helyzetbe kerülhetsz egy olyan helyen, amire eddig csak úgy gondoltál, mint egy semleges terep. Be kell dobnod magad, ha nem szeretnél magaddal rántani a mélybe másokat is!

Halak (Február 19 – Március 20)
Talán te sem tudod pontosan, hogy mit szeretnél elérni, milyen változásokra van szükséged az életedben! El kell kezdened megtalálni azokat az alternatív megoldásokat, amikkel akkor is biztos alapokra helyezheted a jövődet, ha a mostani rendszerek össze is dőlnének! Nem vagy olyan hangulatban, hogy könnyen megbocsáss azoknak, akik megbántanak, akik megnehezítik a mindennapjaidat.

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: