Heti horoszkóp szeptember 11-től 17-ig

2017. szeptember 11.

Félő, hogy az előttünk álló héten rengeteg olyan feladatot kell elvégeznünk, amihez nincs kedvünk, amitől csak rosszkedvűek leszünk – de mi várhat még ránk?

Heti horoszkóp szeptember 11-től 17-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Igazán mozgalmas hétre számíthatsz, semmire sem lesz időd, készülj fel az állandó változásra, és arra, hogy semmi sem úgy fog alakulni, ahogyan eltervezted! Mindent elérhetsz most, de ehhez komolyan kell venned a rád bízott feladatokat. Ha elég magabiztos vagy, akkor ne lesznek problémáid. Meg kell vigasztalnod egy barátnődet, akinek komoly problémái akadtak a partnerével – de csak akkor adj tanácsot, ha biztos vagy a dolgodban!

Bika (Április 20 – Május 20)
Szükség esetén minden megoldás megengedett, ha meg szeretnéd változtatni az életedet, de ebben nem találsz partnerekre! Légy azonban óvatos, mert a részletek nagyon fontosak, csak azok maradéktalan tisztázása esetén vágj bele bármibe! Tiszteletben kell tartanod azokat a szabályokat, amiket nem te hoztál, de téged is védenek – még akkor is, amikor mostanában úgy érzed, hogy ezek a szabályok csak nehezítik az életedet!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Szégyen az, ahogyan főnököd bánik veled, és megakadályoz mindent, amit el szeretnél érni! Meg kell találnod a kedveseddel az összhangot, és meg kell találnotok újra a közös célotokat – te már pontosan tudod, hogy mit szeretnél, de ezt még vele is meg kell beszélned! Ne feledd, a megbeszélés nem abból áll, hogy elmondod neki, hogy te hogy szeretnéd, de nem hallgatod meg a véleményét! Sokkal kevesebb energiát szánj vásárlásra mostanában!

Rák (Június 21 – Július 22)
Nincs okod panaszra, mert a nehézségek ellenére meg fogod tudni csinálni azokat a teendőket, amiket elhatároztál, de nem lesz könnyű! Ne légy türelmetlen, válogasd meg, hogy mikor emeled fel a hangod, hogy mikor, és miért kezdesz el panaszkodni! Furcsa családi vita kellős közepén találhatod magad, ha nem vagy elég óvatos, és nem figyelsz eléggé oda azokra az apró jelekre, amik előre jelezhetik a vihar kitörését.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Megpróbálhatod megakadályozni a barátnődet abban, hogy butaságot csináljon, csak tőled függ, hogy teszel. De ne feledd, magaddal akkor is el kell számolnod, ha másokkal nem is! Egy érdekes fesztiválra kapsz meghívót, amire nem szívesen mennél el, mert úgy gondolod, hogy a karriered szempontjából ez nem lenne szerencsés. Hallgass az ösztöneidre, és dönts úgy, ahogyan most jónak látod!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Később sem lesz könnyebb megtalálnod a kedvesednek legmegfelelőbb ajándékot, ezért most, amikor még bőségesen van időd, állj neki, és ne sajnáld az időt az ajándék felkutatására! Át kell adnod egy fontos üzenetet, de már te magad sem emlékszel rá, hogy is hangzott pontosan. Inkább kérdezz rá még egyszer, mintsem rosszul, vagy csak részleteiben add át az érintettnek, akinek ez nagyon fontos a jövője szempontjából!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Harcias kedvedben leszel a héten, bátran felvállalod majd a konfliktusokat, amiből szinte mindig te fogsz győztesen kikerülni, de készülj fel arra, hogy lesznek ügyek, ahol nem a te kedved szerint alakulnak majd a dolgok! Az otthonodban egyre több a tennivaló, és a hétvégén végre lesz időd elvégezni mindent, amit elterveztél, de azért figyelj oda rá, hogy ne hajtsd túl magad, nehogy az egészséged bánja a nagy lelkesedést!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Most aztán tényleg minden összekeveredett az életedben – te sem vagy már abban biztos, hogy mivel is szeretnél foglalkozni. Ne kérdezz mindig vissza, nem kell minden részlettel tisztában lenned, de azért ne engedd el a dolgokat, mert különben nem lesz lehetőséged arra, hogy irányításod alá vond a történéseket! Ne feledd, a mosoly, és a figyelem bizalmat ébreszt mindenkiben – sokkal könnyebben éred el a céljaidat így.

Nyilas (November 22 – December 21)
Jó sok feladatod lesz a héten, de ha nem vagy képes rendszerezni őket, akkor maguk alá fognak temetni! Szerencsére azonban van gyakorlatod az ilyenben, sokszor voltál már hasonló helyzetben. Most kell odafigyelned arra, hogy a jövőd, a karriered megfelelő irányba menjen, és ne térj le arról az útról, amit magadnak meghatároztál néhány éve! Légy határozott, merj nemet mondani akkor is, amikor úgy érzed, nehéz lesz!

Bak (December 22 – Január 19)
Fel kell hívnod valakit, akivel már régóta nem beszéltél, de fontos kérdéseket kell tisztáznotok. Nem lesz könnyű beszélgetés, de megkönnyebbülten dőlhetsz majd hátra utána. Nincs okod a panaszra, sokan téged szeretnének másolni, sokan úgy gondolják, hogy téged szeretnének utánozni. Rendben van az egészséged, de azért oda kell figyelned arra, hogy ez így is maradjon – mozogj rendszeresen, sportolj akkor is, amikor nincs hozzá kedved!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Van valaki az életedben, akivel folyton kerülgetitek egymást, de hosszú hónapok óta nem vagy képes dönteni arról, hogy mit is szeretnél. Ha szeretnél vele lenni, akkor légy vele, ha nem, akkor beszélj vele! Folyamatosan az elvárások felett teljesítesz a munkahelyeden, de ez nem mehet így sokáig! A magánéleted, és az egészséged fogja kárát látni, ha nem változtatsz ezen – add alább, ne dolgozz annyit!

Halak (Február 19 – Március 20)
Csak egyvalaki segíthet a problémád megoldásában, csak egyvalaki lehet az, akitől elfogadod a segítséget. Tudod, kiről van szó, mégsem beszélsz vele, mégsem szánod rá magad arra, hogy kikérd a véleményét! Bizonytalan vagy, de a lelked mélyén tisztában vagy azzal, hogy nem halogathatod tovább azt az utazást, amit hetek, hónapok óta folyton elhalasztasz. Önbizalommal telve vágj bele a munkahelyeden kapott új feladatnak!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: