Heti horoszkóp szeptember 4-től 10-ig

2017. szeptember 4.

Egyelőre még bármilyen irányba mozdulhatnak a dolgok a héten, de ha elég következetes vagy, akkor a javadra tudod fordítani a dolgok folyását! Hogy milyen dolgokban? Tudd meg horoszkópunkból!

Heti horoszkóp szeptember 4-től 10-ig

Kos (Március 21 – Április 19)
Furcsa vállalást szeretne tenni neked egy barátod, ami inkább zavarba hoz, ahelyett, hogy örülnél neki. Egy tragikus esemény bekövetkezése egyre valószínűbb, de ez nem jelenti azt, hogy az elkövetkező hetekben bekövetkezik. Legközelebb akkor kell a munkahelyeden konfliktusokkal számolnod, amikor megpróbálod érvényesíteni az érdekeidet – de legyél szégyenlős, ne engedj azoknak, akik le akarnak beszélni arról, ami neked jó!

Bika (Április 20 – Május 20)
Nem kell állandóan arra gondolnod, hogy valami, amivel foglalkozol, miért ne sikerülne! Nem lesz könnyű megtalálnod azokat, akik segíthetnek a visszalépésben, ami a feladataid normális mennyiségre csökkentését illetik. Inspiráló lesz minden, amit a hét második felében, egy buliban tapasztalsz, de ne feledd, nem szabad olyan hibákat elkövetned, mint amiket az elmúlt hónapokban megtettél!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nem szabad alkudoznod, keménynek kell lenned mindenkivel, akivel lehet, és akivel szükséges! Meg kell egyezned mindenkivel, akivel csak tudsz, de nem szabad ésszerűtlen kompromisszumokat kötnöd! Vannak olyan dolgok, amiket egyedül kell megcsinálnod, nem számíthatsz senkire, és nem is lenne szerencsés, ha bevonnál bárkit is, ha megosztanád a félelmeidet bárkivel! Ne vásárolj mostanában nagy dolgokat, különösen ne adósodj el!

Rák (Június 21 – Július 22)
Választanod kell, két lehetséges út áll előtted, nincs arra lehetőség, hogy mindkét irányba elindulj! Csak és kizárólag arra van lehetőséged, hogy az általad helyesnek ítélt úton elindulj! Nem lesz könnyű a döntés, mindenki tudja, de ha nem választasz, akkor még komolyabb problémáid lehetnek, mint eddig voltak. Beszélj kedveseddel, akinek érdekes, és értékes gondolatai lehetnek minden, általad felvázolt problémával kapcsolatban!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Le kell zárnod egy korszakot az életedben, de még te magad sem tudod, hogy mitévő légy, miután az előtted álló lehetőségek sem teljesen világosak. Ki kell találnod valamit, amivel lehetőséged van arra, hogy kicsit még halogasd a vissza nem csinálható döntéseket. Ki kell választanod valakit a munkahelyeden is, akit támogatásodról biztosíthatsz! Nem tartható semmi, azokból a szavakból, amivel főnököd próbál meggyőzni a saját maga igazáról.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Közösen kell megtalálnotok a megoldást kedveseddel arra az anyagi problémára, amibe az elmúlt hetekben kerültetek. Ha nem vagytok biztosak magatokban, akkor kérjetek segítséget valakitől, aki talán megoldhatja a felmerült nehézségeket! A barátaitok, és ismerőseitek sem nagyon vannak tisztában azokkal a körülményekkel, amikbe keveredtetek, de ha nem szeretnétek, nem is kell mindenkinek a tudomására hoznotok!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Egy közösség tagja vagy, ahol megbecsülnek, szeretnek, elfogadnak. Örülj annak, hogy kivívtad ezt a különleges helyzetet, és segíts barátnődnek is, hogy ő is sikeres lehessen! A munkahelyeden egyre érdekesebb feladatokkal bízhatnak meg – persze csak akkor, ha te is érdeklődést mutatsz az új kihívások iránt! Kedveseddel egyre jobban megtaláljátok az összhangot, nem csak a magánéletben, hanem a közös mozgás kielégítésében is.

Skorpió (Október 23 – November 21)
Most kell megfegyelmezned magad, és utat mutatni másoknak, akik követni szeretnének! Elég nagy döntés előtt állsz, de még mindig nem találtad ki, hogy mitévő légy! A döntésedet segíthetik az elkövetkező hetek eseményei, de ne dönts elhamarkodottan, ne hozz olyan döntést, amit szinte azonnal meg is bánnál! Rendelkezel minden olyan engedéllyel, amire szükséged van ahhoz, hogy otthonodat átalakítsd!

Nyilas (November 22 – December 21)
Ki dönti el azt, hogy miről szóljanak a rólad szóló hírek? Ugye te is tudod, hogy te vagy az, aki a leginkább irányíthatja, eldöntheti ezt a kérdést? Ne engedd meg, hogy ellenségeid, vagy azok, akik nem szimpatizálnak veled, meghatározzák azt, hogy mit tudnak rólad az emberek! Senkinek nincs köze ahhoz, hogy magánéletedben milyen nehézségeid vannak, ez csak rád, és kedvesedre tartozik, és csak ti tudjátok megoldani a problémákat!

Bak (December 22 – Január 19)
Hamarosan már te sem fogsz emlékezni azokra a félelmeidre, amik mostanában meghatározzák a mindennapjaidat! Ha így lesz, akkor nem fontosak azok a problémák, amikkel most szembesülhetsz! A te véleményed is fontos, amikor a családi kérdések megvitatásáról van szó, ezért ne félj elmondani semmit, amit fontosnak gondolsz! Csak te legyél fontos saját magadnak, és ne az, hogy mások jól érezzék magukat a bőrükben, ha ez neked nem jó!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Különös válaszokat kaphatsz, ha szüleiddel arról beszélsz, hogy mit tanácsolnának a magánéleti problémáid megoldásában! Ők nem osztják azokat a félelmeket, amik miatt nem mersz belevágni egy olyan kapcsolatba, amit szíved szerint azonnal vállalnál, de az eszed egyelőre még nem tudott meggyőzni arról, hogy helyesen döntenél! Mindenki csinál furcsa dolgokat, még te is! Ne hidd azt, hogy a mostani sikereidtől tévedhetetlen lettél!

Halak (Február 19 – Március 20)
Néha sokkal nagyobb szerepet szánsz azoknak az embereknek, akik valójában nem a barátaid, akik valójában nem a te javadat akarják! Hiába próbálnak meg többen is negatív színben feltüntetni, sokkal jobb lesz minden, ha változtatsz a viselkedéseden! Nem kell ahhoz tenned semmit, hogy megváltoztasd az életkörülményeiteket, elég, ha megbízol kedvesedben, és hagyod, hogy a saját elképzelései szerint alakítsa az otthonotokat!

Cimkék: bak, bika, halak, ikrek, kos, mérleg, nyilas, oroszlán, rák, skorpió, szűz, vízöntő
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: