Hogyan lásd az aurát?

2010. április 10.

Szeretnéd megtudni, ki és mi hogyan befolyásolja az életed? Lásd őket más szemmel – színesben! Sok titokra derülhet így fény.

Hogyan lásd az aurát?

Gondolkoztál már valaha a szivárvány színein? Hogy miért épp azt látjuk, amit látunk? A válasz annyi, hogy mindannyian energiából állunk, ahogy az egész univerzum is – a tapintható és a nem tapintható részek egyaránt. A hitetlenebbek, vagy tudományos hajlamokkal rendelkezők számára pedig elég a kvantumfizika, Einstein elmélete, vagy akár a hőkép-technológia területén keresni a bizonyítékokat.

Miért kellene látni az aurát?

Amit a szemünkkel látunk, az mindig csak a felszín. A legtöbben nem tudatosan, de „hozzákomponáljuk”  az érzékeléshez a másikból jövő energiákat is. Amikor azt mondjuk, hogy valakivel egy hullámhosszon vagyunk, az pontosan és szó szerint ezt is jelenti. Akár tudjuk, akár nem, érzékelünk szemmel nem látható dolgokat is a környezetünkből, és minden folyamatosan hatással van ránk. 

Egy kis gyakorlással megtanulhatjuk olvasni az aurákat, és ha megértjük a színekhez kapcsolódó jelentéseket, az nagy segítségünkre lehet az életben. A kapcsolatainkat tudatosabban kezelhetjük, és megtudhatjuk, mi milyenhatással van ránk a környezetünkben. Segít önmagunk megértésében és a döntéshozatalokban is, és összességében sokkal tudatosabban létezhetünk a világban. A világ kinyílik, egy új dimenzió tárul fel előttünk, és sokkal szórakoztatóbb így látni a dolgokat, mint csak a megszokott fizikai formában.

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan lásd az aurát, adunk néhány tippet a kezdéshez. Ne felejtsd el, hogy semmi nem megy egyszerre, gyakorolni kell ezt is.

Auranézegető  1x1 kezdőknek

- Akit „olvasni”  szeretnél, álljon vagy üljön háttal valamilyen finoman megvilágított, sima háttér előtt. Erre kiváló például egy áttetsző függönnyel takart ablak, vagy egy megvilágított fehér fal. Az illető viseljen világos, minél homogénebb, dísztelen ruházatot. 

- Később majd bárhol és bármikor képes leszel látni az aurákat, de kezdésnek fontos, hogy ne nehezítsd a saját dolgod.

- Válassz ki egy pontot – például az illető feje vagy válla fölött. Lazítsd el a szemizmaidat, de akarj mindenáron éles képet látni, de koncentrálj arra az egy pontra a teste mellett vagy felett.

- Körülbelül 30 másodperc után (vagy akár később, ha több időre van szükséged), kezdj a periférikus látókörödre koncentrálni. Ne vedd le a szemed arról az egy pontról, amit eddig néztél, de légy tudatában a körülötte levő dolgoknak is a periférikus érzékelésed által. 

- Ezen a ponton, újabb fél-egy perc után azt fogod észlelni, hogy az illető körüla háttér mintha fényesebb, intenzívebb lenne. Meg fog jelenni valamilyen szín, ami nem a háttér színe. Ez a te saját érzékelésed az illető aurájával kapcsolatban. Eleinte a kezdők fehéres-szürkés aurát érzékelnek csak, de kis gyakorlással ebből kibomlanak majd különböző színek is. 

- Miután úgy öt percig koncentráltál az aurára, és ez a fényes-szürkés dolog megjelent, hunyd be a szemed, és nézd meg, mi történik! Amit csukott szemmel látsz, azok az illető színei. 

Később, a gyakorlás  által ezek a színek már nyitott szemmel is megjelennek. Ha már nem zavar a koncentrálásban, nézheted az illető harmadik szemét is, ami nagyjából a homloka közepe, és ugyanúgy meg fog jelenni az őt körülvevő aura. Még több jártasság után pedig rövidebb idő alatt, kevesebb koncentrálással is láthatod bárhol bárkinek az auráját, ha úgy döntesz.

Cimkék: aura
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
A karmák örökös körforgása

A karmák örökös körforgása

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (5)
hinari 2012-01-28 22:17:49
Én kis kori óta látom mások auráját és ez a módszer tényleg hasznos!!!
d 2011-04-16 17:59:20
en latom. nehany cm vastagsagu halvany narancssarga, szinte feher valamit latok. ez az?
Ezot Erika 2010-12-11 15:11:54
Bíztató, hogy zene segítségével a vakok megtanulhatják a színeket látni. Sokan sajnos nem hiszik el, én igen, mivel magam is a zenéből tanultam meg járni.
Ghandy 2010-12-11 15:03:15
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ezzel az energiával szerintetek lehetséges fűteni?

Zoli, ne csüggedj én is sokáig gyakoroltam az aura nézést. Aztán a 39. évben végre sikerült. Kitartást.

béke.
zoli 2010-11-04 19:40:12
engem nagyon erdekel ,az hogy lassam , az aurat probaltam de sajnos , sosejutottam odaig hogy lassak , valamit , azt hiszem en nem vagyok kepesra,