Mikor születtél? Megmutatjuk, mire kell vigyáznod!

2010. június 8.

A számmisztika ugyanis arra is választ ad, mik a gyenge pontjaid, mikor kell óvatosnak lenned, és milyen egészségügyi problémád adódhat!

Mikor születtél? Megmutatjuk, mire kell vigyáznod!

Tudtad, hogy a számmisztika arra is választ ad, milyen egészségügyi problémákkal kell szembenézned majd életed során? Az életút (vagy sors) számodból kiderül, mik a gyenge pontjaid és miben kell óvatosnak lenned.
 
Az életútszámod megmutatja, milyen van, mit szeretsz, mi motivál – valamint azt is, mire kell odafigyelned, hogy ne érhessen semmi baj!
 

1: Stressz
Ne hanyagold el a tested jelzéseit! Szép, hogy ennyire határozott és céltudatos vagy, de ne engedd, hogy pillanatnyi ösztöneid győzedelmeskedjenek a józan ész fölött is.
Figyelj a stresszre, kezeld az ilyen helyzeteket: sportolj, azzal kiválóan oldhatod a feszültséget!
 
2: Aggódás
Az aggodalom természetes dolog, arra kell vigyáznod, hogy ne vidd túlzásba! Ne emészd magad, ne gondold át utólag is újra és újra a problémákat! Próbálj kicsit lazítani: használd a relaxáló és meditációs problémákat, gyógyszerhez viszont lehetőleg ne nyúlj!
 
3: Kísértés
Talán kicsit túl sok lett a jóból? Egyszerűen nem tudsz ellenállni a kísértésnek, hajlamos vagy túlzásba vinni az élvezeteket. Kicsit próbáld visszafogni magad: kevesebb buli, kevesebb alkohol, kevesebb csoki. Ezek ugyanis nem csupán az egészségedre ártalmasak, de a szépségednek is ártanak!
 
4: Munkamánia
Az rendben van, hogy szeretsz dolgozni, de néha pihenni sem árt, pláne aludni! Erőszakold meg magad, és hagyd ott a gépet! Kint süt a nap, minden harapnivalóan zöld lett, irány a strand vagy a rét – pihenj, élvezd az életet, nem csak munka van a világon.
 
5: Düh
Nem erényed a türelem, és kicsit túl komolyan veszed a dolgokat. Lazíts kicsit, kezeld a helyzetet humorral: meglátod, nevetni sokkal jobb, mint mérgesnek lenni. Nézz körül, lásd meg az apróbb, de értékes dolgokat, a kedvességet és a szépséget.
 
6: Feledékenység
Saját magaddal szemben… Vagyis az egy dolog, hogy mindenkit emlékeztetsz az egészséges életmód fontosságára, de ne feledkezz el magadról se! Étkezz rendesen, és mozogj rendszeresen! Ha pedig elfelejtenéd, kérd meg a környezetedet, hogy emlékeztessenek rá.
 
7: Csak az egészség
A hetesek ritkán betegek, mert pontosan tudják, mi kell a testüknek – te is. Az ösztöneidre hallgatsz, ha enni, mozogni kell. Túl nagy félnivalód nincs is!
 
8: Sérülések
Igazi versenyző alkat vagy, erős, gyors, kitartó, és mindig minden helyzetben nyerni akarsz! Figyelj oda magadra, a képességeidre és a határaidra, és akkor nem érhet baj.
 
9: Gyógyítsd meg magad
És nem magaddal foglalkozz utoljára! Az helyes, hogy szeretsz másokon segíteni, de ahhoz magadnak is egészségesnek kell maradnod. Így sokkal többet és sokkal hatékonyabban tudsz majd tenni!
 
Ajánljuk még:
- Az elemek és az otthonod

Cimkék: számmisztika
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
 
Hozzászólások (8)
lala 2010-06-09 10:48:03
Ja! És természetesen elnézést a tegnapi szúrós megjegyzésért, de menségemre legyen mondva az a tény, hogy matektanár vagyok egy középiskolában, és a számmisztika az egyik fő érdeklődési területem.
További szép napot Neked!
lala 2010-06-09 10:41:40
Kedves Éva!
Most, hogy okoskatörp segítségével egy lépéssel
előbbre jutottál, érdemes felkeresned Schilling Péter
www.szammaisztika.com honlapját, ahol bővebb és
részletesebb információkhoz juthatsz e tárgykőrben.
El sem hiszed, hogy mi mindent árul el a születési
dátumod! Tedd meg, nem bánod meg!
eva 2010-06-08 16:21:07
köszönöm !
okoskatörp 2010-06-08 15:54:48
Számoljuk ki:
1+9+5+4+1+2+2+4=28

2+8=10

1+0=1

Vagyis a te számod az: 1
eva 2010-06-08 15:40:22
valóban gyenge vagyok segitséget kérek:1954,12,24,köszi
okoskatörp 2010-06-08 11:49:49
Éva!

Gondolkozz egy kicsit!!! Semmilyen módon nem jöhet ki nulla! ;)
lala 2010-06-08 10:58:27
Akinek 0 az életút száma az egy nagy "0", vagyis nem létezik. Te jártál iskolába kedves Éva? A számtan hogy ment?
eva 2010-06-08 10:08:49
akinek 0 az mire figyeljen