Szerelmi mágia - teljes titokban

2017. május 11.

Története, hite és legendája évszzados - a lényeg azonban ugyanaz maradt: a szeretett megszerzése, a boldogság elérése...

Szerelmi mágia - teljes titokban

Mindenki vágya, hogy  magához vonzza azt a személyt akit a legjobban szeret, azonban a szerelmi kötést csak akkor szabad alkalmazni, ha teljesen biztosak vagyunk abban, hogy az illető örök szerelmére vágyunk.

Az érzéseink meghatározzák a személyiségünket és a kisugárzásunkat. A gondolataink és az akaratunk nagy energiával rendelkeznek, így nem feltétlenül kellene természetfeletti képességek ahhoz, hogy pusztán az akarat erejével elérjük azt, vagy akit szeretnénk. Elég ha erősen és őszintén kívánunk valamit - és az megtörténik.

A szerelmi mágia sokat változott az ősidők óta, különböző formákat öltve. Először csak egyszerű imádság volt, majd különféle eszközöket vontak bele (gyertyákat, a kedves haját vagy ruháját, stb.). A lényeg viszont mindig ugyanaz volt: legyőzhetetlen szerelmi vonzódást ébresszünk a célszemélynél.

Minden mágia lehet fehér, de fekete is. A szerelmi mágia, alapjaiban nem negatív, viszont nem mindegy, hogy a kiszemelt személy milyen körülmények között él, azaz ha a szerelmi mágiánk célja, hogy elszakítsuk őt a családjától, gyerekeitől vagy a meglévő párkapcsolatát szeretnénk feldúlni, akkor az már a fekete mágiához tartozik. Ezért a mágia alkalmazása előtt gondoljuk át és legyünk őszinték, ne tegyünk olyat, amivel embertársainknak árthatunk.

A szerelmi mágia menete

A varázslathoz szükség lesz 2 darab piros és 3 darab fehér gyertyára. A fehér gyertyákat rakjuk háromszög alakba, a háromszög közepére a két piros gyertyát tegyük. Az egyik piros gyertya a kiszemeltünket jelképezi, a másik pedig a kívánságunkat szimbolizálja.

A gyertyák meggyújtása előtt, csukjuk be a szemünket és számoljunk visszafele 15-től 1-ig. Ezután mondjuk ki hangosan a kívánságot. Csak egy kérés lehet és ezt próbáljuk a lehető legegyszerűbben megfogalmazni, ne kérjünk egyszerre több mindent. Ezután nyissuk ki a szemünket és gyújtsuk meg a gyertyákat. Nézzük pár percig a gyertyák lángját, majd a két piros színűt toljuk egymáshoz közelebb, várjuk meg amíg a gyertyák egyharmada leég, majd oltsuk el őket.

Ez a szerelmi szertartás három részből áll, mindegyik rész között el kell hogy teljen minimum egy nap. Minden következő alkalommal amikor meggyújtjuk a gyertyákat, toljuk közelebb egymáshoz a két piros színű gyertyát.  Az utolsó alkalommal a két piros színű gyertyának már szorosan egymás mellett kell égnie és mind az öt gyertyának végig le kell égnie.

Forrás:

Ajánljuk még:

- Mágikus szerelmi kötések

- Mab, a titokzatos szörnyeteg 

Cimkék: szerelem
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Varázsolj szerelmet kristályokkal

Varázsolj szerelmet kristályokkal

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: