Varázsolj szerelmet kristályokkal

2018. július 6.

Nem csodaszer - azaz nem elég csak felvenni vagy a táskában hordani. Ennél több közreműködésre van szükség. De a kristályok segíthetnek, és talán életed szerelmét is megtalálod.

Varázsolj szerelmet kristályokkal

A kristályok energiát adnak. Van, amelyik az egészségedet védi, más bátorít, önbizalmat ad, megint más a szépségedet hivatott szolgálni. És vannak szerelmes kristályok is: abban segíthetnek, hogy könnyebben legyőzd azon görcseidet, amelyek eddig a boldog kapcsolat kialakításában hátráltattak.

A holdkő

A nők örök köve, amely a nőiesség szimbólumával, a Holddal áll kapcsolatban. Így éned nőiesebb oldalára hat majd: gyengédebb és elfogadóbb leszel - a holdkő az anyaság köve is. És segít abban is, hogy végre szembenézz és leszámolj korábbi sérüléseiddel, azokkal, amelyek megnehezítették egy-egy kapcsolat kialakítását.

A citrin

A sárga kristály segít abban, hogy visszanyerd az önbizalmadat, és ne folyton a kilóidat számold - számold inkább a férfiakat magad körül... A jó közérzet és a pozitív gondolatok köve is, megszabadít a kétségektől, félelmektől, gátlásoktól, segít leküzdeni az akadályokat, félelmeket, megoldani a problémákat.

Az ametiszt

Véd a rosszakaróidtól - legyenek azok akár féltékeny exek. Megedzi az elmédet és segít abban, hogy mindig győztesként kerülj ki a "csatákból". De megvéd saját magadtól, a rossz gondolataidtól és a depressziós időszakok kellemetlen magányától is.

A karneol

Megszabadít a rossz emlékektől, segít, hogy legyen kedved és bírj kezdeményezni, valamint abban, hogy újra tele legyél önbizalommal. Kiírtja a rossz gondolatokat, a dühöt, féltékenységet, helyette eltölt empátiával, megértéssel és elfogadással. Ha viseled megváltozik a kisugárzásod is, amire mindenki odafigyel majd!

A turmalin

Mondhatnánk azt is, hogy az optimizmus köve, hiszen abban - is - segít, hogy sose veszítsd el a hitedet, és mindig bízz a jobb jövőben. Rávezet majd a jó útra, ahol a logika és a racionalitás dönt úgy, hogy segít lezárni életed nehéz szakaszait, azokat, amelyekben sok fájdalom ért. Egyébként erősíti az immunrendszert és a szervezeted ellenálló képességét.

A rózsakvarc

Nyugtat és elhozza életedbe a békét: viseld, ha megbántottak, becsaptak. A rózsakvarc segít, hogy újra optimista és vidám legyél, kreatív és fantáziadús. Mindenben a szépet és a jót látod majd, és ezzel együtt megérkezik életedbe a szerelem és a boldogság is.

Korábban írtuk:

- Tenyértitkok: mit mutat az életvonalad?

- Miért nem működnek a pozitív megerősítések?

Cimkék: párkapcsolat, szerelem
Miért félünk a péntek 13-tól?

Miért félünk a péntek 13-tól?

A 13-as számtól való félelem egészen az ókorra vezethető vissza, és mind a mai napig hajlamosak vagyunk nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Még jobban tartunk a tizenharmadikától, ha ráadásul péntekre esik. A szám és a nap baljós kombinációja vallási...
Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Lehet jó és rossz is - de mi a karma?

Gondoljunk csak Alicia Keys Karma vagy John Lennon Instant Karma című számára. A karma fogalma körülvesz minket, és lassan a nyugati civilizáció részévé is válik. De mit is jelent igazából?
Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Fogj egy pohár vizet - űzd el a rossz szellemeket

Egy pohár víz segítségével felmérheted, hol vannak rossz sugárzások a lakásban, és így ki is küszöbölheted ezeket...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: