6 ok arra, hogy étterembe menj!

2017. január 6.

Az ünnepek alatt kifőztük és sütöttük magunkat, örülünk, hogy végre rend és nyugalom honol a konyhában... Ideje étterembe menni!

6 ok arra, hogy étterembe menj!

Randevú

Valakivel, aki fontos neked (vagy az lesz), valahova, ahol még sosem jártál. Gyertyafénynél, meghitten, kettesben. A fent említett időszakban pedig a számla sem lesz meglepetés, hiszen ilyenkor a kijelölt étteremben fix áron kínálják a menüket.

Régi barátok

Hányszor is emlegeted, hogy de régen találkoznál már azokkal a barátokkal, akiket ritkán látsz, esetleg évek óta nem találkoztatok… Nos, itt a tökéletes alkalom arra, hogy összejöjjetek és egy vacsora keretében átbeszéljétek az eltelt időszakot!

Újdonságok

Néha az emberek félnek kipróbálni exotikus konyhákat, de erre nincs is jobb alkalom, mint az Éttermi Napok! Az ajánlatok között vannak az egyik legjobbak Európában, akik autentikus kínait, mexikóit vagy indiai konyhát vonultatnak fel. Nézd végig, és válassz valami igazán különlegeset!

Klasszikus, házias

Több mint 50 partnerétterem ajánlati között megtalálhatod a klasszikus  házias ételeket is, így tulajdonképpen ezeket most nem kell otthon elkészíteni. Vagyis, ha ennél egy jó gulyást vagy marhapörköltet, utána egy finom lekváros palacsintával, akkor nem kell mást tenned, mint választani és élvezni az ízeket.

Üzleti vacsora

Jó benyomást szeretnél kelteni egy ügyfélnél vagy egy üzleti partnernél? Miért ne hívná meg egy ebédre? Különleges, elegáns helyre – úgy, hogy ezúttal nem is kell annyira mélyen a zsebedbe nyúlnod!

Bónusz

A legtöbb étterem megbecsüli a vendéget, ezért vacsora után egy pohár borral vagy egy itallal is megajándékozza. Hogyan is érhetne szebben véget az este?

Cimkék: karrier, randevú, táplálkozás
5 étel, amit tilos enni a strandon!

5 étel, amit tilos enni a strandon!

A legjobb formádat akarod hozni a strandon? Akkor oda kell figyelned arra, hogy mit eszel, mielőtt kimész a partra.
Pici, zöld csodabogyók

Pici, zöld csodabogyók

A keményítőben gazdag, édes és zamatos zöldborsó egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Ezt a hüvelyes zöldségfélét finom és tápláló magvaiért termesztik ősidők óta.
Edd magad barnára!

Edd magad barnára!

A strandszezonra mindenki igyekszik a legjobb formába hozni a testét. A vonzó megjelenéshez pedig a szép bronz barna bőr is hozzájárul. Ezért nem elég tenni, enni is kell!
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: