6 ok arra, hogy étterembe menj!

2017. január 6.

Az ünnepek alatt kifőztük és sütöttük magunkat, örülünk, hogy végre rend és nyugalom honol a konyhában... Ideje étterembe menni!

6 ok arra, hogy étterembe menj!

Randevú

Valakivel, aki fontos neked (vagy az lesz), valahova, ahol még sosem jártál. Gyertyafénynél, meghitten, kettesben. A fent említett időszakban pedig a számla sem lesz meglepetés, hiszen ilyenkor a kijelölt étteremben fix áron kínálják a menüket.

Régi barátok

Hányszor is emlegeted, hogy de régen találkoznál már azokkal a barátokkal, akiket ritkán látsz, esetleg évek óta nem találkoztatok… Nos, itt a tökéletes alkalom arra, hogy összejöjjetek és egy vacsora keretében átbeszéljétek az eltelt időszakot!

Újdonságok

Néha az emberek félnek kipróbálni exotikus konyhákat, de erre nincs is jobb alkalom, mint az Éttermi Napok! Az ajánlatok között vannak az egyik legjobbak Európában, akik autentikus kínait, mexikóit vagy indiai konyhát vonultatnak fel. Nézd végig, és válassz valami igazán különlegeset!

Klasszikus, házias

Több mint 50 partnerétterem ajánlati között megtalálhatod a klasszikus  házias ételeket is, így tulajdonképpen ezeket most nem kell otthon elkészíteni. Vagyis, ha ennél egy jó gulyást vagy marhapörköltet, utána egy finom lekváros palacsintával, akkor nem kell mást tenned, mint választani és élvezni az ízeket.

Üzleti vacsora

Jó benyomást szeretnél kelteni egy ügyfélnél vagy egy üzleti partnernél? Miért ne hívná meg egy ebédre? Különleges, elegáns helyre – úgy, hogy ezúttal nem is kell annyira mélyen a zsebedbe nyúlnod!

Bónusz

A legtöbb étterem megbecsüli a vendéget, ezért vacsora után egy pohár borral vagy egy itallal is megajándékozza. Hogyan is érhetne szebben véget az este?

Cimkék: karrier, randevú, táplálkozás
Lecsó - vagy minek nevezzelek

Lecsó - vagy minek nevezzelek

Paradicsom, paprika, hagyma. A mesterhármasnak hamarosan itt a szezonja. Szárnyaikat bontogató kukták, kiforrott konyhatündérek, figyelem: itt a lehetőség, hogy olcsón és egyszerűen, valami nagyszerűt hozzunk létre!
Rózsaszínű tabukat dönteni

Rózsaszínű tabukat dönteni

Van pár olyan alapvetés a borokkal kapcsolatban, ami széles körben elterjedt. Talán a legismertebb ezek közül az, hogy rozéból mindig az aktuális évjáratot érdemes inni. De vajon tényleg így van ez?
Medvehagyma kisokos

Medvehagyma kisokos

Gyógyhatása és vitamintartalma egyaránt jól jön szervezetünknek a téli hónapok ínsége után. Van azonban néhány szabály, amit érdemes, illetve kötelező betartani.
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: