Álpizza

2010. január 21.

Hozzávalók:
4 vastag szelet fehér kenyér,
4 olajos szardellafilé,
25 dkg konzervparadicsom,
20 dkg mozzarella sajt,
1 ek kapribogyó,
2 ek olívaolaj,
1 tk oregánó

ÁlpizzaOlajjal megkenjük a kenyérszeletek mindkét oldalát. Egyenletesen elosztjuk rajta a lecsöpögtetett kapribogyót. 1-1 szardellafilét fektetünk rá. Beborítjuk a felszeletelt mozzarellával, megszórjuk oregánóval. 200 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük.

Póréhagymás mini pizza

Póréhagymás mini pizza

Hozzávalók: 125g liszt, ¼ tk só, 70g hideg vaj, 2 ek hideg víz, 4 szelet Gouda-sajt, 100g húsos szalonna, 2 szál póréhagyma, bors, 150g edami sajt
Francia tejfölös pizza

Francia tejfölös pizza

Hozzávalók: 500g liszt, 2,5 dl víz, 10g só, 30g friss élesztő, 1 kk cukor, 1 dl olaj; Hozzávalók a feltéthez: 1,5 pohár tejföl, 250g natúr sajtkrém, 300g füstölt kolozsvári szalonna, 3 nagy fej hagyma, 1 kk őrölt bors, 1 kk...
Cukkínis-pestos pizza

Cukkínis-pestos pizza

Hozzávalók: olaj, 1 fej hagyma vékonyan felszeletelve, 1 közepes cukkíni vékonyan felkarikázva, 2 ek piros pesto, 1 pizzalap, 2 tk szárított oregánó, 1 tk só, 1 tk fekete bors, 15g reszelt parmezán sajt, 1 tk bazsalikom a tálaláshoz
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: