Burgonyapizza

2018. március 13.

Hozzávalók:
2 közepes krumpli
parmezán
olívaolaj
2 ek paradicsompüré
2-3 szelet sonka vagy bacon
1 mozarella
1 tojás
só, bors

Burgonyapizza
A krumplit jól mossuk meg és vágjuk nagyon vékony szeletekre. Egy serpenyő aljára öntsünk olívaolajat, majd rendezzük el rajta a krumplikarikákat, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg bőségesen parmezánnal, és fedő alatt süssük 10-15 percig. Ha puha, kenjük szét rajta a paradicsompürét, csíkozzuk rá a sonkát vagy a bacont, karikázzuk fel és szépen rendezzük el a tetején a mozarellát, majd üssünk a közepére egy tojást. Takarjuk újra le, és süssük addig, amíg a sajt és a tojás szépen megpirul. Tányérra szedve, pizzaszeletként tálaljuk.
Olasz töltött cukkini

Olasz töltött cukkini

Hozzávalók: 4 cukkini 50 dkg darált sertéshús 10 dkg mozzarella 15 dkg trappista sajt 1 dl főzőtejszín 1 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma 1 kk oregánó 1 kk bazsalikom só, bors, vegeta 14 dkg paradicsompüré 2 db paradicsom 3 ek olívaolaj 1...
Rakott csirke almával és krumplival

Rakott csirke almával és krumplival

Hozzávalók: 40 dkg csirkemell filé 80 dkg burgonya 50 dkg alma 1 fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 1 dl olaj só, bors, ételízesítő
Bacon-tojás muffin

Bacon-tojás muffin

Hozzávalók: 6 tojás bacon (amennyit felvesz a forma) 10 dkg sajt 1 hagyma 1 paradicsom 1 paprika só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: