Céklás szendvicskrém

2010. október 8.

Hozzávalók:
40g light margarin,
80g cékla,
metélőhagyma,
őrölt kömény,


A teljes adag 229,6 kcal/4,7g szénhidrát

Céklás szendvicskrémAz alaposan megtisztított céklát nyersen lereszeljük és a margarinnal simára keverjük. Apróra vágott metélőhagymával, őrölt köménnyel, sóval ízesítjük.
Fokhagymás halfilé

Fokhagymás halfilé

Hozzávalók: 1 kg tengeri hafilé só, bors 5-6 gerezd fokhagyma metélőhagyma olaj
Grúz céklakrém

Grúz céklakrém

Hozzávalók: 25 dkg cékla 5 dkg dió 1 gerezd fokhagyma 1 ek balzsamecet 1 tk rozmaring só, bors fél gránátalma
Grillezett csirkemell – alaprecept

Grillezett csirkemell – alaprecept

Hozzávalók: 4 kicsontozott csirkemell, 1 ek vaj vagy olaj, só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: