Citromos-fokhagymás halpác

2017. január 10.

Hozzávalók:
1 dl olívaolaj
2ek mustár
2 gerezd fokhagyma
só, bors
petrezselyem
fél citrom leve

Citromos-fokhagymás halpác

A hozzávalókat jól keverjük össze: a fokhagymát belezúzva, a petrezselymet aprítva. Öntsük le vele a halszeleteket, hagyjuk pár órát állni, majd roston vagy sütőben süssük ropogósra!

Fokhagymás halfilé

Fokhagymás halfilé

Hozzávalók: 1 kg tengeri hafilé só, bors 5-6 gerezd fokhagyma metélőhagyma olaj
Pisztráng rozmaringgal sütve

Pisztráng rozmaringgal sütve

Hozzávalók: 1 db közepes pisztráng 2 gerezd fokhagyma friss rozmaring só, bors 1 citrom olívaolaj
Tahi sült hal

Tahi sült hal

Hozzávalók: 1 kg tőkehal 2 gerezd fokhagyma 1 ek reszelt gyömbér 2 ek citromlé 1 ek halszósz 2 ek édes chiliszósz 1 ek rizsborecet 2 ek aprított korianderzöld 2 szál újhagyma szeletelve 1 tk szárított citromfű
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: