Csilis csirkeszárnyak

2018. január 10.

Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
1,5 dl csiliszósz
só, bors, vegeta, majoranna

Csilis csirkeszárnyak

A csirkeszárnyakat jól mossuk és tisztítsuk meg. A csiliszószt keverjük össze a fűszerekkel, és alaposan dörzöljük bele a húsba. Tegyük sütőzacskóba és tepsibe, vagy ha nincs akkor takarjuk le a tepsit, és 200 fokra előmelegített sütőben süssük kb 20 percig. Majd vágjuk fel a zacskót vagy vegyük le a fedelet, és süssük jó ropogósra a szárnyakat.

Kapros-juhtúrós csirke

Kapros-juhtúrós csirke

Hozzávalók: 5 csirkemell vagy comb filé 3 ek liszt 6 ek olaj 20 dkg juhtúró 2 dl tejszín 4 gerezd fokhagyma 1 csokor kapor só, bors
Egyszerű kólás csirke

Egyszerű kólás csirke

Hozzávalók: 1 csirke (comb, mell, szárnyak) só, bors kóla (nem light) olaj
Csirkemell pesztóval

Csirkemell pesztóval

Hozzávalók: 0,5 dl tejföl 1 ek olívaolaj 6 gerezd fokhagyma 4 ek zöld pesztó 1 kg csirkemell parmezán só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: