Csirkemáj resztelve

2017. január 11.

1 kg csirkemáj
2 vöröshagyma
olaj vagy zsiradék
só, bors, pirospaprika, majoranna

Csirkemáj resztelve

A májat tisztítsuk meg, a hagymát vágjuk apró kockára, pirítsuk meg a felmelegített zsiradékon, fűszerezzük meg, majd öntsük fel kb fél deci vízzel, és hagyjuk, hogy gyorsan elfőljön. Adjuk hozzá a májat, és főzzük letakarva 15-20 percig, majd a fedőt levéve addig, amíg a lé nagy része elfő, és csak a szaft marad.

Hagymás-almás csirkemáj

Hagymás-almás csirkemáj

Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 2 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma 1 alma só, bors, majoranna olaj vagy zsiradék
Resztelt csirkemáj

Resztelt csirkemáj

Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj 1 fej hagyma 3-4 gerezd fokhagyma 1 paradicsom só, bors, pirospaprika, majoránna olaj vagy zsiradék
Májgaluska levesbe

Májgaluska levesbe

Hozzávalók: 25 dkg csirkemáj kb. 5 ek liszt 1 db tojás 1 hagyma só, bors, majoranna petrezselyem
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: