Csirkés szendvicskrém

2018. június 7.

Hozzávalók:
2 db csirkecomb filé
5 dkg vaj
2 db tojás
3 dkg mustár
3 szál újhagyma
10 dkg vöröshagyma
1 dl alaplé (lehet kockából)
só, bors
csipetnyi porcukor
2 csokor petrezselyem

Csirkés szendvicskrém

A csirkét vágjuk kis kockára, és a szintén felvágott, illetve kockázott újhagymával és vöröshagymával az olajon pirítsuk meg. Sózzuk, borsozzuk és öntsük fel az alaplével, majd pároljuk puhára. Ha kész, hagyjuk kihűlni, majd jól turmixoljuk össze. A tojást főzzük keményre és azt is keverjük bele, majd a mustárt is, kevéske porcukrot, az apróra vágott petrezselymet, és ízlés szerint lehet még kevés vajat is. Hűtsük be - és kész is!

Fetás tonhalkrém

Fetás tonhalkrém

Hozzávalók: 30 dkg tonhal (konzerv) 15 dkg feta 2 db újhagyma 5 ek tejföl 1 tk mustár petrezselyem
Marokkói sárgarépakrém

Marokkói sárgarépakrém

Hozzávalók: 50 dkg sárgarépa, 3 gerezd fokhagyma, 2 ek. olívaolaj, fahéj, gyömbér, kömény, pirospaprika méz, ízlés szerint citromlé
Cukkinikrém joghurttal

Cukkinikrém joghurttal

Hozzávalók: 1 cukkini 1 ek olívaolaj 2,5 dl joghurt 1-2 gerezd fokhagyma chili menta fél citrom leve só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: