Diós-petrezselymes pesto

2017. december 5.

Hozzávalók:
20 dkg petrezselyem
12 dkg dió
3 dkg durvára reszelt parmezán
2 gerezd fokhagyma
2 dl olívaolaj
só, bors

Diós-petrezselymes pesto

A petrezselymet mossuk meg, szárítsuk meg, tépkedjük össze és tegyük a turmixgépbe. A diót pirítsuk kicsit meg - szárazon -, adjuk a petrezselyemhez, majd adjuk hozzá a sajtot és a fokhagymát is, turmixolás közben adagoljuk hozzá az olajat. Végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Vöröslencse-krém

Vöröslencse-krém

Hozzávalók: 25 dkg vöröslencse 1 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma só olívaolaj római kömény, garam masala, gyömbér, kurkuma, koriander - ízlés szerint
Spenótos pesto

Spenótos pesto

Hozzávalók: 10 dkg bébi spenót 25 g fenyőmag 8 ek extra szűz olívaolaj 8 dkg reszelt parmezán 1-2 gerezd fokhagyma só, bors
Svéd sült burgonya

Svéd sült burgonya

Hozzávalók: - 1 kg burgonya - 10 dkg vaj - só, pirospaprika
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: