Feta sajtos céklás frittata

2011. december 1.

Hozzávalók:
1 hagyma, olívaolaj,
400g főtt és karikára vágott cékla,
100g feta sajt,
kapor,
4 tojás,

Feta sajtos céklás frittata Az apróra vágott hagymát 2 evőkanál olajon megpirítjuk. Ráfektetjük a céklakarikákat, megszórjuk a feta sajttal és kaporral, majd ráöntjük a kissé felvert tojásokat. Közepes tűzön kb. 10 percig sütjük. Végezetül a tetejét sütőbe áthelyezve meggrillezzük.

Foorás: BBC Good Food

Grúz céklakrém

Grúz céklakrém

Hozzávalók: 25 dkg cékla 5 dkg dió 1 gerezd fokhagyma 1 ek balzsamecet 1 tk rozmaring só, bors fél gránátalma
Almás burgonyalepény

Almás burgonyalepény

Hozzávalók: 1 ¼ kg meghámozott burgonya, 1 nagy meghámozott, kimagozott alma, 1 kis fej megreszelt hagyma, só, bors, késhegynyi szárított rozmaring, 2 tört fokhagymagerezd, 2 simára kevert tojás, 2 ek olívaolaj
Kapros-uborkás céklakrém

Kapros-uborkás céklakrém

Hozzávalók: 4 cékla fél kígyóuborka 1 pohár kefir 1 pohár tejföl só, bors, kapor
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: