Fokhagymás-gyömbéres grillpác

2018. augusztus 6.

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
2 ek szójaszósz
fél ek cukor
1 kk gyömbér
3 gerezd fokhagyma

Fokhagymás-gyömbéres grillpác

A hagymát vágjuk apró kockára, a gyömbért reszeljük le. Jól keverjük össze a hozzávalókat. Vigyázat: a húst nem szabad besózni, csak közvetlenül sütés előtt. Kenjük be a páccal a hússzeleteket, és pár órára vagy egy napra tegyük a hűtőbe.

Joghurtos ázsiai grillpác

Joghurtos ázsiai grillpác

Hozzávalók: 1 dl olívaolaj 1 dl joghurt 1 dl szójaszósz 0,5 dl citromlé 2 gerezd fokhagyma (préselve) bors ízlés szerint csili
Rostonsült mártással

Rostonsült mártással

Hozzávalók: fejenként 2-3 szelet hús (ízlés szerint), 1 ek olaj, 1 kis fej reszelt hagyma, 1 ek ketchup, 1 tk mustár, 1 tk borecet, 1 tk méz, ½ dl bor, só
Salsás héjában sült krumpli

Salsás héjában sült krumpli

Hozzávalók: 4 nagy sütnivaló burgonya, kb. 700g darált hús, 3-4 ek chili szósz; Hozzávalók a salsához: 1 kis hagyma finomra aprítva, 2 paradicsom apróra vágva, 2 zellerszár finomra aprítva, ¼ uborka finomra aprítva, 2 ek aprított...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: