Gombás csirke burgonyaágyon

2016. július 19.

Hozzávalók:
40 dkg csirmecomb filé
30 dkg krumpli
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
10 gerezd fokhagyma
só, bors
rozmaring, ételízesítő

Gombás csirke burgonyaágyon
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk ujjnyi vastag karikákra, és rendezzük el egy tespi alján. Sózzuk, borsozzuk meg, és szrojuk meg egy kevés ételízesítővel. A combokat mossuk meg, és tegyük a krumpli tetejére. A gombát hámozzuk meg, negyedeljük, majd helyezzük a combok közé. A hagymát hámozzuk meg, szeleteljük fel, a fokhagymát vágjuk egészen apróra, és a gombához hasonlóan helyezzük el a tepsiben. Takarjuk le, és 180 fokra előmelegített sütőben kb 60-70 perc alatt pároljuk meg. Ha a krumpli puha és a hús is jó, akkor vegyük le a fedést, és grill fokozaton süssük még addig, amíg ropogós nem lesz a teteje.
Baconben sült zöldséges csirkemell

Baconben sült zöldséges csirkemell

Hozzávalók: 20 dkg bacon 40 dkg csirkemell filé 30 dkg zöldség vegyesen (pl.: répa, cukkini, uborka, hagyma, padlizsán) 1 ek vaj só, bors, ételízesítő
Rakott csirke almával és krumplival

Rakott csirke almával és krumplival

Hozzávalók: 40 dkg csirkemell filé 80 dkg burgonya 50 dkg alma 1 fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 1 dl olaj só, bors, ételízesítő
Csirkés burrito falatok

Csirkés burrito falatok

Hozzávalók: A burritóhoz: 10 dkg sajt 1 doboz Bonduelle Créatif Sombrero Mix 1 db csirkemell filé 2 közepes db vöröshagyma 3 teáskanál oregánó 1 teáskanál fűszerpaprika 2 gerezd fokhagyma 20 dkg sűrített paradicsom só, bors ízlés szerint 5...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: