Grúz céklakrém

2018. április 9.

Hozzávalók:
25 dkg cékla
5 dkg dió
1 gerezd fokhagyma
1 ek balzsamecet
1 tk rozmaring
só, bors
fél gránátalma

Grúz céklakrém

A céklát egyben süssük meg, hagyjuk kihűlni, majd hámozzuk meg. Kockázzuk fel, majd tegyük turmixgépbe, és adjuk hozzá a gránátalma kivételével a hozzávalókat. Pépesítsük meg, majd kapargassuk bele a gránátalma magokat is. Jól keverjük el, és kész is.

Fotó

Kapros-uborkás céklakrém

Kapros-uborkás céklakrém

Hozzávalók: 4 cékla fél kígyóuborka 1 pohár kefir 1 pohár tejföl só, bors, kapor
Vöröslencse-krém

Vöröslencse-krém

Hozzávalók: 25 dkg vöröslencse 1 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma só olívaolaj római kömény, garam masala, gyömbér, kurkuma, koriander - ízlés szerint
Marokkói sárgarépakrém

Marokkói sárgarépakrém

Hozzávalók: 50 dkg sárgarépa, 3 gerezd fokhagyma, 2 ek. olívaolaj, fahéj, gyömbér, kömény, pirospaprika méz, ízlés szerint citromlé
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: