Hagymás brokkolikrém

2018. február 20.

Hozzávalók:
50 dkg brokkoli
1 lilahagyma
2 ek majonéz
1 tk mustár
só, bors
vegeta
1 kk citromlé

Hagymás brokkolikrém

A bokkolit szedjük a rózsáira, majd vegetás vízebn főzzük puhára. Szűrjük le, hagyjuk kicsit hűlni, majd törjük össze. Vágjuk apróra a lilahagymát, adjuk a brokkolihoz, adjuk hozzá a majonézt és a mustárt is, sózzuk, borsozzuk. Jól keverjük össze, és adjunk hozzá pár csepp citromlevet is. Botmixerrel keverjük teljesen simára, és tegyük pár órára a hűtőbe.

Fotó

Vöröslencse-krém

Vöröslencse-krém

Hozzávalók: 25 dkg vöröslencse 1 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma só olívaolaj római kömény, garam masala, gyömbér, kurkuma, koriander - ízlés szerint
Majonézes brokkolikrém

Majonézes brokkolikrém

Hozzávalók: só, kb. 6 evőkanál majonéz, őrölt fekete bors, citromlé, mustár 50 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli
Marokkói sárgarépakrém

Marokkói sárgarépakrém

Hozzávalók: 50 dkg sárgarépa, 3 gerezd fokhagyma, 2 ek. olívaolaj, fahéj, gyömbér, kömény, pirospaprika méz, ízlés szerint citromlé
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: