Hagymás tojáskrém

2017. május 18.

Hozzávalók:
5 db tojás
1 fej lilahagyma
10 dkg vaj
1 kk dijoni mustár
2 ek tejföl
só, bors

Hagymás tojáskrém

A tojásokat főzzük - 10 perc alatt - keményre, majd hagyjuk langyosra hűlni. Pucoljuk meg, és a sárgájukat törjük össze a villával, majd keverjük krémesre a vajjal. Keverjük hozzá a mustárt és a tejfölt is, majd a fehérjét vágjuk apró kockára és keverjük hozzá azt is. Hámozzuk meg, és szintén vágjuk apró kockákra a hagymát, és keverjük bele. Végül ízesítsük sóval, borssal.

Sárgarépás szendvicskrém

Sárgarépás szendvicskrém

Hozzávalók: 2 db sárgarépa 15 dkg füstölt sajt 2 gerezd fokhagyma 8 ek majonéz 3 ek tejföl só, bors
Gombás melegszendvicskrém

Gombás melegszendvicskrém

Hozzávalók 50 dkg gomba 1 hagyma 1 tojás 1 ek tejföl olaj só, bors, pirospaprika borsikafű
Spenótos pesto

Spenótos pesto

Hozzávalók: 10 dkg bébi spenót 25 g fenyőmag 8 ek extra szűz olívaolaj 8 dkg reszelt parmezán 1-2 gerezd fokhagyma só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: