Hal - sajttal

2017. október 11.

Hozzávalók:
80 dkg tőkehalfilé
2 dl tejföl
20 dkg sajt (lehet vegyesen)
2 ek vaj
só, bors

Hal - sajttal

A halat fűszerezzük be, majd a felmelegített vajon pirítsuk át. Tegyük tűzálló tálba, kenjük le a tejföllel, szórjuk meg a sajttal, majd a sütő grill fokozatán pirítsuk rá a sajtot.

Fokhagymás halfilé

Fokhagymás halfilé

Hozzávalók: 1 kg tengeri hafilé só, bors 5-6 gerezd fokhagyma metélőhagyma olaj
Tahi sült hal

Tahi sült hal

Hozzávalók: 1 kg tőkehal 2 gerezd fokhagyma 1 ek reszelt gyömbér 2 ek citromlé 1 ek halszósz 2 ek édes chiliszósz 1 ek rizsborecet 2 ek aprított korianderzöld 2 szál újhagyma szeletelve 1 tk szárított citromfű
Paradicsomos-fetás padlizsán

Paradicsomos-fetás padlizsán

Hozzávalók: 2 (közepes) padlizsán 2 ek olívaolaj 2 paradicsom 2-3 gerezd fokhagyma 20 dkg feta só, bors metélőhagyma
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: