Ír forró csoki

2017. december 1.

Hozzávalók:
- 16 dkg tejcsokoládé
- 6 dl tej
- 4 kávéskanál kakaópor
- 8 cl whisky
- 2 dl tejszín
- csokoládéreszelék

Ír forró csoki

A tejet felforrósítjuk, hozzáadjuk a csokoládét, a kakaóport, felforraljuk, és addig kevergetjük, amíg a csokoládé teljesen fel nem olvad. Az edényt levesszük a tűzről, majd a csokihoz keverjük a whiskyt, és a tejszín felét. A csokoládét tűzálló poharakba öntjük, tetejét tejszínhabbal és csokoládécsíkokkal díszítjük.

Bellini

Bellini

Hozzávalók: 2 dl száraz pezsgő 1,6 dl őszibaracklé 1 tk porcukor 5 ml gránátalma-szirup (ízlés szerint, ki is hagyható) fél citrom (karika)
Orange Delight koktél

Orange Delight koktél

HozzávalóK: 3 cl vodka, 2 cl narancsszirup, 1 cl cukorszirup, 2,5 cl grand marnier, 2,5 cl eszpresszó kávé tej
Almagrog

Almagrog

Hozzávalók: 1/2 l almalé 1 Jamaica rum 8 db kockacukor
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: