Kapros-uborkás céklakrém

2017. augusztus 31.

Hozzávalók:
4 cékla
fél kígyóuborka
1 pohár kefir
1 pohár tejföl
só, bors, kapor

Kapros-uborkás céklakrém

A céklát mossuk meg, csomagoljuk fóliába és 180 fokos sütőben kb. 90 perc alatt süssük puhára. Hámozzuk meg, tegyük turmixgépbe, öntsük hozzá a kefirt és a tejfölt, fűszerezzük meg, végül reszeljük bele az uborkát is. Turmixoljuk addig, amíg teljesen homogén lesz. Tegyük pár órára a hűtőbe - és kész is.

Sárgarépás túrókrém

Sárgarépás túrókrém

Hozzávalók: 20 dkg tehéntúró 2 ek tejföl 1 sárgarépa só, bors, szerecsendió 1 kávéskanál őrölt kömény
Vöröslencse-krém

Vöröslencse-krém

Hozzávalók: 25 dkg vöröslencse 1 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma só olívaolaj római kömény, garam masala, gyömbér, kurkuma, koriander - ízlés szerint
Spenótos pesto

Spenótos pesto

Hozzávalók: 10 dkg bébi spenót 25 g fenyőmag 8 ek extra szűz olívaolaj 8 dkg reszelt parmezán 1-2 gerezd fokhagyma só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: