Karácsonyi puncs

2016. december 23.

Hozzávalók:
1 l száraz vörösbor
1 l narancslé
25 dkg cukor
8 tojássárgája
0.5 dl rum
1 tk fahéj
1 tk szegfűszeg
csillagánizs

Karácsonyi puncs

A tojássárgákat vízfürdő felett egy tálban a cukorral habosra keverjük. Amikor már szépen krémesedik, adagoljunk hozzá fokozatosan kevés vörösbort, amíg kicsit le nem hűl. Öntsük edénybe, adjuk hozzá az összes vörösbort, narancslevet, a rumot és a fűszereket, majd 4-5 percig főzzünk mindent együtt, de takarékon, folyamatosan keverve, amíg készen nem lesz!

Ír forró csoki

Ír forró csoki

Hozzávalók: - 16 dkg tejcsokoládé - 6 dl tej - 4 kávéskanál kakaópor - 8 cl whisky - 2 dl tejszín - csokoládéreszelék
Bellini

Bellini

Hozzávalók: 2 dl száraz pezsgő 1,6 dl őszibaracklé 1 tk porcukor 5 ml gránátalma-szirup (ízlés szerint, ki is hagyható) fél citrom (karika)
Orange Delight koktél

Orange Delight koktél

HozzávalóK: 3 cl vodka, 2 cl narancsszirup, 1 cl cukorszirup, 2,5 cl grand marnier, 2,5 cl eszpresszó kávé tej
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: