Kelkáposztacsipsz

2017. december 14.

Hozzávalók:
1 fej kelkáposzta
1 ek étolaj

Kelkáposztacsipsz

Melegítsük elő a sütőt 150 fokra. A káposztát szedjük leveleire, majd mossuk és szárítsuk meg. Vágjuk falatnyi darabokra, és egy nagy keverőedényben forgassuk össze az étolajjal és a sóval. Tegyük egyenként sütőpapírral kibélelt tepsire. Süssük 15-20 percig, míg aranybarna színt kap. Ezután tálalhatjuk is - akár magában, akár joghurtba mártogatva.

A Vénusz receptje

Vöröslencse-krém

Vöröslencse-krém

Hozzávalók: 25 dkg vöröslencse 1 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma só olívaolaj római kömény, garam masala, gyömbér, kurkuma, koriander - ízlés szerint
Kapros-uborkás céklakrém

Kapros-uborkás céklakrém

Hozzávalók: 4 cékla fél kígyóuborka 1 pohár kefir 1 pohár tejföl só, bors, kapor
Spenótos pesto

Spenótos pesto

Hozzávalók: 10 dkg bébi spenót 25 g fenyőmag 8 ek extra szűz olívaolaj 8 dkg reszelt parmezán 1-2 gerezd fokhagyma só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: