Kéregben sült krumpli

2016. október 14.

Hozzávalók:
4 db burgonya
2 ek kukoricadara
1 tk szezámmag
1 kk paprika (őrölt)
2 gerezd fokhagyma
só, bors, rozmaring, ételízesítő
2 ek olívaolaj

Kéregben sült krumpli

A krumplit hámozzuk meg és vágjuk hasábokra vagy karikára. Keverjük el rajt a szezámmagot, a darát, a fűszereket, az apróra vágott fokhagymát és az olajat. 230 fokra előmelegített sütőben süssük kb 45 perc alatt aranybarnára.

Mustáros krumpli

Mustáros krumpli

Hozzávalók: 1 kg burgonya 6 ek mustár 6 ek olaj 4 gerezd fokhagyma só, bors 5 szem dió 2 ek szezámmag
Görög tepsis krumpli

Görög tepsis krumpli

Hozzávalók: 1 kg burgonya 6 dl sűrített paradicsom 1 dl olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 1 ek méz 2 db paradicsom 2 tk oregánó só, bors
Burgonya rizottó

Burgonya rizottó

Hozzávalók: 40 dkg burgonya 1 db vöröshagyma 2 ek olívaolaj 15 dkg gomba 1 dl fehérbor 2,5 dl húsleves alaplé (lehet kockából) 8 dkg reszelt parmezán 1 ek vaj só, bors petrezselyem
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: