Krumplis panír

2018. július 10.

Hozzávalók:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
krumpli
só, bors

Krumplis panír

Készítsük elő a lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát a klasszikus panírozáshoz. A tojást sózzuk és borsozzuk meg, majd reszeljünk bele krumplit. A húsokat ezután panírozzuk be, majd süssük ki. Tálaláskor kínáljunk mellé fokhagymás tejfölt.

Édesburgonyás püré

Édesburgonyás püré

Hozzávalók: 50 dkg édesburgonya 50 dkg burgonya só, ételízesítő szerecsendió vaj tej
Sajtos krokett

Sajtos krokett

Hozzávalók: - a kroketthez: 3 burgonya 8 dkg reszelt sajt 5 ek liszt 1 tojás só, bors, szerecsendió petrezselyem - a panírozáshoz liszt 2 tojás zsemlemorzsa - a sütéshez olaj
Rozmaringos sült krumpli

Rozmaringos sült krumpli

Hozzávalók: 1 kg burgonya 2 ek olívaolaj só, bors, rozmaring
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: