Marinírozott cukkíni

2018. július 11.

Hozzávalók:
8 cukkíni,
250 ml fehérborecet,
1 kis piros chilipaprika,
4 ek olívaolaj,
só, bors

Marinírozott cukkíniA cukkínit folyó víz alatt alaposan megtisztítjuk, a végeit levágjuk. Karikára szeleteljük. Egy serpenyőben olajat forrósítunk. A cukkínit – adagonként 6-8 perc alatt aranybarnára sütjük. Papírtörlővel eltávolítjuk róluk a felesleges olajat. A sült cukkínit mély tálalóedénybe rakjuk. Az ecetet és a chilipaprikát felforraljuk, a cukkínikre öntjük. Sózzuk, borsozzuk. Letakarjuk, 24 óráig pácoljuk.
Kiadós reform saláta

Kiadós reform saláta

Hozzávalók: 1 kígyóuborka 3 paprika 2 szál sárgarépa 3 paradicsom 20 dkg zöldborsó 2 dl tejföl 1 ek tökmagolaj 2 ek lenmag 1 ek szezámmag só petrezselyem
Almás-diós saláta

Almás-diós saláta

Hozzávalók: 1 db alma 1 sárgarépa 3 újhagyma 2 db retek 0,5 kínai kel 4 levél káposzta 3 ek dió, pirítva citromlé só
Vegetáriánus kebab mozzarellával

Vegetáriánus kebab mozzarellával

Hozzávalók: 2 vékonyra szeletelt cukkíni, 1 közepes, vékonyra szeletelt padlizsán, 16 koktélparadicsom, 8 minimozzarella, 8 friss bazsalikomlevél, 1 ek olívaolaj, só, bors
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: