Marokkói sárgarépakrém

2017. augusztus 8.

Hozzávalók:
50 dkg sárgarépa,
3 gerezd fokhagyma,
2 ek. olívaolaj,
fahéj, gyömbér, kömény, pirospaprika
méz, ízlés szerint
citromlé

Marokkói sárgarépakrém

A répát tisztítsuk meg, karikázzuk fel, és főzzük meg, de úgy, hogy még ropogós maradjon. Szűrjük le, adjuk hozzá a fokhagymát, és turmixoljuk össze. Fűszerezzük be, adjunk hozzá ízlés szerint mézet és citromlevet, hűtsük le - és kész is.

Vöröslencse-krém

Vöröslencse-krém

Hozzávalók: 25 dkg vöröslencse 1 fej hagyma 5-6 gerezd fokhagyma só olívaolaj római kömény, garam masala, gyömbér, kurkuma, koriander - ízlés szerint
Spenótos pesto

Spenótos pesto

Hozzávalók: 10 dkg bébi spenót 25 g fenyőmag 8 ek extra szűz olívaolaj 8 dkg reszelt parmezán 1-2 gerezd fokhagyma só, bors
Majonézes brokkolikrém

Majonézes brokkolikrém

Hozzávalók: só, kb. 6 evőkanál majonéz, őrölt fekete bors, citromlé, mustár 50 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: