Mascarponés tonhalkrém

2016. január 14.

Hozzávalók:
12 dkg mascarpone
25 dkg tonhal (konzerv)
2-3 szárított paradicsom
1 ek crème fraîche (vagy zsíros tejföl és tejszín keveréke)
metélőhagyma
só, bors

Mascarponés tonhalkrém

A halat szűrjük le, nyomkodjuk össze egy villával. A paradicsomot vágjuk apró kockára, keverjük a halhoz. A mascarponét és a creme fraiche keverjük el, adjuk a halhoz, és jól dolgozzuk össze. Tépkedjük bele a hagymát, fűszerezzük, és egy órára tegyük a hűtőbe, hogy finoman összeérjenek az ízek.

Fotó

Citromos-fokhagymás halpác

Citromos-fokhagymás halpác

Hozzávalók: 1 dl olívaolaj 2ek mustár 2 gerezd fokhagyma só, bors petrezselyem fél citrom leve
Fokhagymás halfilé

Fokhagymás halfilé

Hozzávalók: 1 kg tengeri hafilé só, bors 5-6 gerezd fokhagyma metélőhagyma olaj
Fetás tonhalkrém

Fetás tonhalkrém

Hozzávalók: 30 dkg tonhal (konzerv) 15 dkg feta 2 db újhagyma 5 ek tejföl 1 tk mustár petrezselyem
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: