Mézes-mustáros csülök

2016. szeptember 29.

Hozzávalók:
1,5 kg csontos sertéscsülök
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
4 db babérlevél
só, bors
1,5 ek mustár
1,5 ek méz

Mézes-mustáros csülök

A csülköt mossuk és tiszítsuk meg, majd sóval, borssal, a negyedelt hagymával, a fokhagymával tegyük fel főni - nagyjából 3,5 óra alatt szépen meg is puhul. Szűrjük le, és hagyjuk kihűlni. Sózzuk meg újra, majd keverjük össze a mézet és a mustárt, és kenjük be vele a húst. Tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe, és nagyjából 45-50 perc alatt süssük ropogósra.

Sörös csülök

Sörös csülök

Hozzávalók: 2 db felső sertéscsülök 5 dl barna sör 5 gerezd fokhagyma babérlevél 1 tk őrölt kömény só, bors
Bögrés császármorzsa

Bögrés császármorzsa

Hozzávalók: 1 bögre finomliszt 2 bögre búzadara 1 db tojás só 1 csomag vaníliás cukor kb 3-4 dl tej 10 dkg margarin
Szőlőszósz sültekhez

Szőlőszósz sültekhez

Hozzávalók: 2 fürt szőlő 2 ek cukor ízlés szerint fehérbor 2 ek vaj 3 ek húsleves (lehet kockából is) só keményítő
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: