Mozzarella roston színes salátával

2015. augusztus 3.

Hozzávalók:
1 póréhagyma póréhagyma
pár szem paradicsom
1 dl olívaolaj
só, bors
40 dkg durumtészta
friss bazsalikom
20 dkg mozzarella sajt
20 dkg galambbegysaláta

Mozzarella roston színes salátával

A hagymát apróra karikákra vágjuk, egy tálba tesszük. Felaprítjuk a paradicsomot, hozzáadjuk. A paradicsomot meghámozzuk, és szintén hozzáadjuk. Meglocsoljuk az olívaolajjal.

Adunk hozzá sót, borst, majd hozzákeverjük a a kifőtt tésztát, végül a madársalátát.

A sajtból vastagabb szeleteket vágunk, kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk - majd a salátával együtt tálaljuk.

 

Fetasaláta korpás bagettel

Fetasaláta korpás bagettel

Hozzávalók: 1 paradicsom, 10 dkg uborka, ½ zöldpaprika, ½ lilahagyma, 5 olívabogyó, oregánó, 40g feta sajt, 2 tk olívaolaj, 60g korpás bagett (350 kcal, 14,6g zsír)
Caprese avokádóval

Caprese avokádóval

Hozzávalók: 50 dkg mozzarella 2 db avokádó 50 dkg koktélparadicsom 8 ek olívaolaj 4 ek balzsamecet só, bors 1 csokor friss bazsalikom
Kiadós reform saláta

Kiadós reform saláta

Hozzávalók: 1 kígyóuborka 3 paprika 2 szál sárgarépa 3 paradicsom 20 dkg zöldborsó 2 dl tejföl 1 ek tökmagolaj 2 ek lenmag 1 ek szezámmag só petrezselyem
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: