Német krumplisaláta

2011. szeptember 26.

Hozzávalók:
1,3 kg felszeletelt krumpli,
80g apróra vágott hagyma,
2 tk só,
120 ml majonéz,
60 ml olaj,
120 ml ecet,
25g cukor,
petrezselyem,
bors

Német krumplisalátaA krumplit kb. 15 perc alatt sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, és hozzáadjuk a hagymát. Egy tálban elkeverjük a majonézt, az olajat, az ecetet, cukrot, petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a krumplit. Tálalás előtt 1 órára hűtőbe rakjuk.

Forrás: All Recepies

Almás burgonyasaláta

Almás burgonyasaláta

Hozzávalók: 1 ½ kg burgonya, 4 ek citromlé, 2 ek olívaolaj, só, bors, 1 kis tubus majonéz, 1 dl tejföl, 2 ek sűrített tej, 1 kicsi összevágott kígyóuborka, 1 csokor összevagdalt snidling, 1 kis csokor összevagdalt petrezselyem, a...
Téli burgonyasaláta kapros öntettel

Téli burgonyasaláta kapros öntettel

Hozzávalók: 50 dkg rózsaburgonya, 2 kis cékla, ½ kígyóuborka, 2 csemegeuborka, 1 fej lilahagyma, friss kaporág; Hozzávalók az öntethez: 2 ek vörösborecet, 2 ek olívaolaj, 1 gerezd zúzott fokhagyma, friss kapor, só, bors
Barnarizs-saláta

Barnarizs-saláta

Hozzávalók: 300g előfőzött barnarizs, 125g fejtett zöldborsó, 110g kukorica, 60 ml világos szójaszósz, 1 finomra reszelt sárgarépa, 2 vékonyra szeletelt zellerszár, 4 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma, 2 gerezd finomra vágott fokhagyma,...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: