Pikáns pácos csirkemell

2017. augusztus 4.

Hozzávalók:
1 kg csirkemell filé (esetleg csontozott comb filé)
4 ek olaj
2 ek szójaszósz
1 tk csípős mustár
1 tk curry
pici koriander, szegfűszeg
1 ek gyömbér, reszelve
3 gerezd fokhagyma
1 ek méz
2 ek mogyoróvaj

Pikáns pácos csirkemell

A csirkemellet szeleteljük fel. A pá alapanyagait keverjük össze, majd locsoljuk a húsra. Jól forgassuk össze, és tegyük pár órára a hűtőbe. Süthetjük tepsiben, olajban és grillen is - ízlés szerint salátával tálaljuk.

Citromos-fokhagymás halpác

Citromos-fokhagymás halpác

Hozzávalók: 1 dl olívaolaj 2ek mustár 2 gerezd fokhagyma só, bors petrezselyem fél citrom leve
Petrezselyemsaláta - tabulé

Petrezselyemsaláta - tabulé

Hozzávalók: 5 dkg száraz bulgur (szárazon) 1,2 dl víz 1 db kígyóuborka 3 db paradicsom 2 szál újhagyma 1 csokor petrezselyemzöld fél citrom 3 evőkanál olívaolaj só, bors pár mentalevél
Rozmaringos édeskrumpli

Rozmaringos édeskrumpli

Hozzávalók: 1 kg édesburgonya 3-4 ek olívaolaj 3 gerezd fokhagyma (vagy fokhagymapor) só, bors rozmaring
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: