Pisztráng rozmaringgal sütve

2015. szeptember 17.

Hozzávalók:
1 db közepes pisztráng
2 gerezd fokhagyma
friss rozmaring
só, bors
1 citrom
olívaolaj

Pisztráng rozmaringgal sütve

A halat mossuk és tisztítsuk meg, vagdaljuk jól be, és fűszerezzük meg. A fokhagymát vágjuk vékony szeletekre, majd tegyünk egyet-egyet minden bevágásba. Ha marad, tegyük bele a pisztrángba, majd tegyük mellé a rozmaringot is, valamint 2-3 citromkarikát. Vegyünk elő egy tálat, kenjük ki olívaolajjal, tegyük bele a halat. Tegyünk rá 3-4 citromkarikát, takarjuk le, majd 180 fokra előmelegített sütőben süssük kb egy órát.

Kép:

Fokhagymás-szalonnás süllő

Fokhagymás-szalonnás süllő

Hozzávalók: 1 kg süllő 12 dkg füstölt szalonna 5 dkg vaj 5 gerezd fokhagyma 1 db citrom só, bors petrezselyem, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring
Svéd sült burgonya

Svéd sült burgonya

Hozzávalók: - 1 kg burgonya - 10 dkg vaj - só, pirospaprika
Citromos-mandulás piskóta

Citromos-mandulás piskóta

Hozzávalók: 3 tojás 6 dkg cukor 6 dkg vaj 5 dkg liszt 4 dkg darált mandula 1 ek sütőpor 1 citrom
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: