Rakott lecsós harcsa

2017. október 6.

Hozzávalók:
• 80 dkg filézett harcsa
• 15 dkg füstölt szalonna
• 3 fej vöröshagyma
• 4 db paradicsom
• 8 db paprika
• tejföl
• bors
• só
• pirospaprika
• liszt

Rakott lecsós harcsa

Sózzuk be a harcsát, majd a szeleteket hempergessük meg egy kis lisztben. Ha ezzel készen vagyunk, a harcsaszeleteket az apróra vágott szalonna zsírjában kisütjük. Közben, amíg ez elkészül, készítünk egy lecsós alapot. A szalonna zsírjához tegyük vissza a szalonnát, majd adjunk hozzá hagymát. Vágjuk bele a paprikát és a paradicsomot, majd pároljuk puhára őket.

Citromos-fokhagymás halpác

Citromos-fokhagymás halpác

Hozzávalók: 1 dl olívaolaj 2ek mustár 2 gerezd fokhagyma só, bors petrezselyem fél citrom leve
Tőkehal paradicsommal

Tőkehal paradicsommal

Hozzávalók: 5-6 paradicsom 4-5 tőkehalfilé fokhagyma só, bors, vegeta olívaolaj
Baconben sült zöldséges csirkemell

Baconben sült zöldséges csirkemell

Hozzávalók: 20 dkg bacon 40 dkg csirkemell filé 30 dkg zöldség vegyesen (pl.: répa, cukkini, uborka, hagyma, padlizsán) 1 ek vaj só, bors, ételízesítő
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: