Rakott lecsós harcsa

2017. október 6.

Hozzávalók:
• 80 dkg filézett harcsa
• 15 dkg füstölt szalonna
• 3 fej vöröshagyma
• 4 db paradicsom
• 8 db paprika
• tejföl
• bors
• só
• pirospaprika
• liszt

Rakott lecsós harcsa

Sózzuk be a harcsát, majd a szeleteket hempergessük meg egy kis lisztben. Ha ezzel készen vagyunk, a harcsaszeleteket az apróra vágott szalonna zsírjában kisütjük. Közben, amíg ez elkészül, készítünk egy lecsós alapot. A szalonna zsírjához tegyük vissza a szalonnát, majd adjunk hozzá hagymát. Vágjuk bele a paprikát és a paradicsomot, majd pároljuk puhára őket.

Harcsa lecsósan

Harcsa lecsósan

Hozzávalók: - 80 dkg filézett harcsa - 15 dkg füstölt szalonna - 3 fej vöröshagyma - 4 db paradicsom - 8 db paprika - tejföl - bors - só - pirospaprika - liszt
Citromos-fokhagymás halpác

Citromos-fokhagymás halpác

Hozzávalók: 1 dl olívaolaj 2ek mustár 2 gerezd fokhagyma só, bors petrezselyem fél citrom leve
Karácsonyi káposztasaláta

Karácsonyi káposztasaláta

Hozzávalók: 2 sárgarépa 1/2 fej káposzta 100 g pekándió 1 fej hagyma 2 rózsabors A dresszinghez: 2 ek. juharszirup 2 ek. dijoni mustár 8 ek. olívaolaj 4 ek. borecet
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: