Rakott lecsós harcsa

Rakott lecsós harcsa

2017 október 6.

Hozzávalók: • 80 dkg filézett harcsa • 15 dkg füstölt szalonna • 3 fej vöröshagyma • 4 db paradicsom • 8 db paprika • tejföl • bors • só • pirospaprika • liszt
Fokhagymás keszeg

Fokhagymás keszeg

2017 augusztus 1.

Hozzávalók: keszeg só, bors, pirospaprika olaj fokhagyma citrom
Lazac korianderrel és citrommal

Lazac korianderrel és citrommal

2017 július 12.

Hozzávalók: - 30 dkg lazacfilé - 1 db citrom - friss koriander - só, bors, őrölt chili - 2 ek olívaolaj - 1 gerezd fokhagyma - 0,5 fej vöröshagyma - 2 ek créme fraiche, esetleg tejföl
Kapros-lazacos metélt

Kapros-lazacos metélt

2017 június 14.

Hozzávalók: 10 dkg füstölt lazac 1 ek olaj 2 dl tejszín 1 ek liszt 5 dkg márvány sajt 1 csomag kapor 4-5 gerezd fokhagyma széles metélt tészta reszelt parmezán bors
Fokhagymás-spenótos harcsa

Fokhagymás-spenótos harcsa

2017 március 13.

Hozzávalók: - 70 dkg harcsafilé - 4 gerezd fokhagyma - 60 dkg spenót - 5 dkg vaj - 1 dl olaj - 2 dl tejszín - 15 dkg sárga- és fehérrépa - só, bors, liszt - 1 citrom
Fokhagymás-szalonnás süllő

Fokhagymás-szalonnás süllő

2016 május 11.

Hozzávalók: 1 kg süllő 12 dkg füstölt szalonna 5 dkg vaj 5 gerezd fokhagyma 1 db citrom só, bors petrezselyem, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring
Csilis harcsa

Csilis harcsa

2016 március 1.

Hozzávalók: 50 dkg harcsafilé olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 1 fej hagyma Fűszerek: só római kömény oregánó pirospaprika őrölt csilipaprika
Burgundi ponty

Burgundi ponty

2016 február 29.

Hozzávalók: - 25 dkg gomba - 1 liter burgundi bor - fél babérlevél - 5-6 szem bors - 2-3 szál kakukkfű - petrezselyem - 1 kis fej vöröshagyma - 1 kg ponty - só - kb 3 evőkanál liszt - 10 dkg vaj
Halfasírt

Halfasírt

2016 február 16.

Hozzávalók: 40 dkg filézett hal (ponty, harcsa, stb) 2 db tojás 1 db vöröshagyma zsemlemorzsa 1 db zsemle tej 2 gerezd fokhagyma só, bors petrezselyem, kapor olaj
Kapros lazacsaláta

Kapros lazacsaláta

2015 április 14.

Hozzávalók: - 2 adag rukkola - 2 adag madársaláta - 2 db paradicsom - 2 szál újhagyma - 2 szelet füstölt lazac - 4 szelet camembert sajt - kapor, olívaolaj - 0,5 lime (esetleg citrom)
Almával töltött süllő

Almával töltött süllő

2015 február 5.

Hozzávalók: - 1 kg süllő - 1 ek. dijoni mustár - 2 tk. őrölt gyömbér - 4 gerezd fokhagyma - 1 citrom - 4 db nagy alma - só
Citromos lazac

Citromos lazac

2014 február 3.

Hozzávalók: - 30 dkg lazacfilé - 1 db citrom - friss koriander - só, bors, őrölt chili - 2 ek olívaolaj - 1 gerezd fokhagyma - 0,5 fej vöröshagyma - 2 ek créme fraiche
Grillezett süllö baconben

Grillezett süllö baconben

2013 július 24.

Hozzávalók: - 1 kg süllő filé - só - bacon
Paradicsomos sült keszeg

Paradicsomos sült keszeg

2013 július 23.

Hozzávalók: - 80 dkg keszegfilé, - köménymag, bors, só, bazsalikom - 2 evőkanál finomliszt - 40 dkg paradicsom, - 1 hagyma, - 2 gerezd fokhagyma, - 2 dl fehérbor, - 1 evőkanál olívaolaj
Bazsalikomos harcsa

Bazsalikomos harcsa

2013 április 29.

Hozzávalók: - harcsaszeletek, - olaj, - só, bors - bazsalikom, - fokhagyma
Gombás halpaprikás

Gombás halpaprikás

2012 december 20.

Hozzávalók: - 60 dkg filézett ponty, - egy fej vöröshagyma, - 10 dkg füstölt szalonna, - pirospaprika, só, - zöldpaprika, - paradicsom, - 15 dkg szegfűgomba (csibegomba), - tejföl, - egy halászlékocka, - erőspaprika ízlés szerint
Mediterrán lazac

Mediterrán lazac

2012 április 13.

Hozzávalók: kb. 800 g vastag lazacdarabok, a farkával együtt, bőröstül, 2 ek olívaolaj, 2 tk citromlé, durva só, bors, a tálaláshoz citrom
Szendvicsnyárs

Szendvicsnyárs

2011 június 7.

Hozzávalók: 8 vékony szelet szendvicskenyér, 10 dkg vörös lazac vagy olajos hal, 2 kk majonéz, 4 db lapsajt, 1 csomag összevagdalt snidling, ketchup, 1 kis fej saláta
Mediterrán roston sült hal zöldségekkel

Mediterrán roston sült hal zöldségekkel

2011 április 23.

Hozzávalók: 1 ek finomra vágott friss tárkony vagy 2 csapott kk szárított tárkony, 6 ek olívaolaj, 4 szelet óriási lapos hal, lazac vagy tőkehal (kb. 180g/db), 2 fej fokhagyma egészben, külső héja leszedve, 2 ek finomra vágott friss petrezselyem,...
Töltött lazac

Töltött lazac

2010 december 23.

Hozzávalók: 500g mélyhűtött lazacfilé (4 db), 1 avokádó, 1 ek fehér balzsamecet, só, kevés cukor, 2 ek szezámolaj, kb. 70g pármai sonka (4 szelet), néhány zsálya
Sült ponty

Sült ponty

2010 december 9.

Hozzávalók: 1 konyhakész ponty (kb. 1,5 kg), ½ citrom leve, só, bors, 3 ek liszt a forgatáshoz, 2 tojás, 4 ek zsemlemorzsa, olvasztott vaj a kisütéshez
Pekándiós harcsa

Pekándiós harcsa

2010 december 7.

Hozzávalók: 5 ek pekándió (vagy dió), 3 ek liszt, só, fekete bors, cayenne-i bors, 1 tojás, 1 ek víz, 4 harcsafilé (kb. 175 g/db), 2 ek olaj, 2 ek vaj, 8 citromgerezd
Kaviárral töltött burgonya

Kaviárral töltött burgonya

2010 október 3.

Hozzávalók: 2 nagy sült burgonya, 6 dkg leszűrt füstölt lazac darabokra vágva, 1 félbevágott citromkarika, 2 ek tejföl, 2 kk fekete kaviár
Sushi

Sushi

2010 február 8.

Hozzávalók: 45 dkg gömbölyű szemű rizs, 4 ek rizsecet, 2 ek cukor, ½ kk só, 5 lap nori (algalap), wasabi-paszta (csípős torma), 13 dkg füstölt lazac, japán ecetes gyömbér, összevagdalt ecetes uborka, újhagyma

Ruszki szendvics

2010 január 16.

Hozzávalók: 5 dkg vaj, 1 ek majonéz, 1 tk torma, 8 szelet füstölt lazac hajszálvékonyra vágva, almaszeletek, 8 barnakenyér szelet
Alaszkai pekándiós sült lazac

Alaszkai pekándiós sült lazac

2009 december 21.

Hozzávalók: 3 ek mustár, 3 ek olvasztott vaj, 5 ek méz, 1 dl zsemlemorzsa, 1 dl apróra vágott pekándió, 3 tk petrezselyem, 6 lazacfilé, só, bors, 6 gerezd citrom
Halászlé

Halászlé

2009 december 16.

Hozzávalók: 1,5 dkg vegyes hal (ponty, süllő, kecsege, harcsa), 20 dkg vöröshagyma, 1 zöldpaprika, 1 közepes paradicsom, fűszerpaprika, só, víz