Rizssaláta hagymával

2017. január 9.

Hozzávalók:
80g rizs,
500g póréhagyma,
200g paradicsom,
1 csokor petrezselyem,
1 ek olaj,
1 db húsleveskocka,
só, bors,
ecet

Rizssaláta hagymával
A húsleveskockával ízesített vízben félpuhára főzzük a rizst, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és salátástálba tesszük. Hozzákeverjük az 1 cm-es darabokra vágott póréhagymát és a kockára vágott paradicsomot. Kevés ecettel és olajjal meglocsoljuk, őrölt fekete borssal fűszerezzük. Tálalás előtt alaposan behűtjük.
Kiadós reform saláta

Kiadós reform saláta

Hozzávalók: 1 kígyóuborka 3 paprika 2 szál sárgarépa 3 paradicsom 20 dkg zöldborsó 2 dl tejföl 1 ek tökmagolaj 2 ek lenmag 1 ek szezámmag só petrezselyem
Zöldséges-sajtos gomba

Zöldséges-sajtos gomba

Hozzávalók 0,5 kg gomba 0,5 db cukkini 1 db paradicsom 1 szál póréhagyma fehér része 20 dkg sajt, reszelve kapor só bors olaj
Tepsis rántott cukkini

Tepsis rántott cukkini

Hozzávalók: 1 nagyobb cukkini 1 dl tej zsemlemorzsa fokhagyma parmezán sajt só, bors, csili 1 ek olívaolaj
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: