Sajtos-almás csirke

2017. március 2.

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell filé
1 alma
15 dkg sajt (ínyenceknek kéksajt is lehet)
olívaolaj
vaj
só, bors

Sajtos-almás csirke

A csirkemellet vágjuk szeletekre, fűszerezzük be, majd kevés olajon pirítsuk át mindkét oldalát, majd tegyük kivajazott tepsibe. Az almát csumázzuk ki, karikázzuk fel, majd vajon pirítsuk át mindkét oldalát. Tegyük a csirkére, majd ennek tetejére vagy szórjuk rá a reszelt sajtot, vagy morzsoljuk rá a kéksajtot. Tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe, és szépen süssük össze.

Kapros-juhtúrós csirke

Kapros-juhtúrós csirke

Hozzávalók: 5 csirkemell vagy comb filé 3 ek liszt 6 ek olaj 20 dkg juhtúró 2 dl tejszín 4 gerezd fokhagyma 1 csokor kapor só, bors
Baconben sült zöldséges csirkemell

Baconben sült zöldséges csirkemell

Hozzávalók: 20 dkg bacon 40 dkg csirkemell filé 30 dkg zöldség vegyesen (pl.: répa, cukkini, uborka, hagyma, padlizsán) 1 ek vaj só, bors, ételízesítő
Csirkés burrito falatok

Csirkés burrito falatok

Hozzávalók: A burritóhoz: 10 dkg sajt 1 doboz Bonduelle Créatif Sombrero Mix 1 db csirkemell filé 2 közepes db vöröshagyma 3 teáskanál oregánó 1 teáskanál fűszerpaprika 2 gerezd fokhagyma 20 dkg sűrített paradicsom só, bors ízlés szerint 5...
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: