Sajttal tekert sült padlizsán

2018. június 21.

Hozzávalók:
egy nagyobb padlizsán
krémsajt vagy ricotta
olívaolaj
só, bors
fokhagyma

Sajttal tekert sült padlizsán
A padlizsánt vágjuk hosszában vékony szeletekre, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk kicsit állni, majd itassuk le a nedvességet és kevés olívaolajon süssük meg mindkét oldalát. A sajtot keverjük jól el, borsozzuk be, és zúzzunk bele ízlés szerint fokhagymát. A padlizsánszeleteket hagyjuk kicsit hűlni, majd kanalazzunk rá a sajtkrémből, tekerjük fel, tűzzük össze. Önálló fogásként körettel, salátával is isteni, de nassolnivalónak is megteszi!
Görög tepsis krumpli

Görög tepsis krumpli

Hozzávalók: 1 kg burgonya 6 dl sűrített paradicsom 1 dl olívaolaj 2 gerezd fokhagyma 1 ek méz 2 db paradicsom 2 tk oregánó só, bors
Svédgomba saláta

Svédgomba saláta

Hozzávalók: 50 dkg csiperke gomba, 2 fej hagyma, 1,5 dl fehérbor, só, bors, szerecsendió, kakukkfű, sűrített paradicsom, ketchup, olaj, olívaolaj
Zöldséges-sajtos gomba

Zöldséges-sajtos gomba

Hozzávalók 0,5 kg gomba 0,5 db cukkini 1 db paradicsom 1 szál póréhagyma fehér része 20 dkg sajt, reszelve kapor só bors olaj
Szólj hozzá Te is a cikkhez!
Név:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: